ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έτοιμο το Ισραήλ για σύρραξη: «Τώρα που το σίδερο είναι καυτό θα εξαλείψουμε κάθε ιρανική παρουσία στη Συρία»

1 min read


«Η ιρανική οικονομία είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και υπάρχει μια εσωτερική διαμάχη στην ίδια τη χώρα. Λένε πως η αφιέρωση πόρων στην εξαγωγή τρομοκρατίας και στη δημιουργία πυρηνικού προγράμματος στερεί αντίστοιχους πόρους από το λαό» είπε ακόμη ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός Hadashot TV είχε πει, επικαλούμενος Ισραηλινούς επισήμους ότι το συμβούλιο ασφαλείας της χώρας ήταν πεπεισμένο πως το «Ιράν έλαβε το μήνυμα με τις πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές και ότι δεν πρόκειται να προκαλέσει πάλι το Ισραήλ στο ορατό μέλλον.» Οι αναφορές αυτές είχαν γίνει λίγο μετά τους πρόσφατους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Συρία εναντίον ιρανικών θέσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ισραηλινού Επιτελείου περίπου 20 βλήματα είχαν εκτοξευτεί χτυπώντας θέσεις των Ιρανών «Επαναστατικών Φρουρών (al-Quds)» με το αιτιολογικό ότι πύραυλοι είχαν εκτοξευθεί κατά στόχων στην ισραηλινή πλευρά των Υψίπεδων του Γκολάν.

Το Ιράν εδώ και καιρό αρνείται την ύπαρξη στρατιωτικής του παρουσίας στη Συρία:

«Το Ιράν δεν έχει καμία στρατιωτική παρουσία στη Συρία και το Ισραήλ ψεύδεται. Ήταν η Συρία που πραγματοποίησε επιθέσεις σε απάντηση των συνεχών ισραηλινών επιθέσεων στη χώρα. Το Ισραήλ πρέπει να αντιληφθεί ότι η κατάσταση έχει αλλάξει πλέον και αυτή η συμπεριφορά του δε θα μείνει χωρίς απάντηση», δήλωσε ο Ιρανός βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Άμυνας Abolfazl Hassan Beigi,




Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.