ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ! ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΟΙ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ» – ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ…

Newskamatero

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Οι δημοσκόποι μίλησαν, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι επίσης, ώρα να μιλήσει και ο λαός.

Το ενδιαφέρον ασφαλώς εστιάζεται στο στρατόπεδο του Σύριζα και στην επόμενη μέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι έχουν τεθεί όλα τα σενάρια για τη διαχείριση του αποτελέσματος αν το πράγμα ξεφύγει προς τα πάνω.

Αν η διαφορά από τη ΝΔ είναι μεταξύ 6-10 μονάδων ουδείς θα θέσει θέμα ηγεσίας. Ειδικά αν το ποσοστό του Σύριζα αγγίξει το 27+.

Αν όμως η ψαλίδα ανοίξει επικίνδυνα και η διαφορά είναι πάνω από 10 μονάδες τότε είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν άτομα μέσα στο κόμμα που θα ζητήσουν ευθύνες από τον πρωθυπουργό.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια να δούμε ποιος θα κάνει πρώτος κίνηση να αμφισβητήσει τον άνθρωπο που πήρε τον Σύριζα απ’ το 5% και τον έφερε στην εξουσία. Όποιος και αν είναι, ένα είναι το βέβαιο. Θα κάνει πολύ ευτυχισμένα τα στελέχη της ΝΔ…

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΟΙ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ! Μέχρι και ο Μαζιώτης αποφυλακίζεται

Μία δικαστική απόφαση που εκδόθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μπορεί να ανοίξει την πόρτα της φυλακής για τον Νίκο Μαζιώτη. Το ηγετικό μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα», πιο σύντομα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις θα αποκτήσει δικαίωμα να αιτηθεί άδεια από τις φυλακές. Ο Νίκος Μαζιώτης είχε συλλήφθη σε […]