ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο με την Τουρκία και δεν το ξέρουμε;

1 min read

Νέα σενάρια από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ για την επόμενη μετά τον κορωνοϊό ημέρα

Ένα ολόκληρο σύστημα προπαγάνδας έχει στηθεί γύρω από την κυβέρνηση και κυρίως το πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Το σύστημα αυτό, εκμεταλλευόμενο τον πιο βαθύ φόβο του ανθρώπου, τον φόβο του θανάτου με αφορμή την επιδημία, λειτούργησε ιδιαίτερα αποτελεσματικά και επιτυχημένα. Κάποτε όμως και όπως όλα δείχνουν όχι σε πολύ καιρό, η ιστορία αυτή θα τελειώσει. Και τότε τι θα κάνουν χωρίς βαρβάρους; 

Ήδη μελετούν τα σενάρια της επόμενης ημέρας και ένα από αυτά όπως διαβάζουμε σε διαδίκτυο και βλέπουμε στα δελτία των τηλεοπτικών σταθμών, είναι μία επίθεση της Τουρκίας εναντίον μας.

Είμαστε οι τελευταίοι που θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει τουρκική απειλή σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, που πιστεύουν στο αντεθνικό ιδεολόγημα της ελληνοτουρκικής “φιλίας”.

Όλη αυτή η φιμολογία όμως πόσο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα; Διαβάζουμε σχετικά:   

“Δηλώσεις του σύμβουλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού ότι θα πρέπει να είμαστε να είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο δυνατό σενάριο αναφορικά με την Τουρκία: «Υπάρχει ο κίνδυνος ενός ακραίου αλλά όχι τελείως απίθανου σεναρίου, με την Αμερική εσωστρεφή και σε κακή κατάσταση, την Ευρωπαϊκή Ένωση με τάσεις διάλυσης, την Τουρκία τραυματισμένη αλλά απρόβλεπτη και επιθετική, και εμάς μόνους μας απέναντί της. Οι μάχες που δώσαμε μπορεί να μην είναι οι τελευταίες και οι συνθήκες την επόμενη φορά μπορεί να είναι χειρότερες.»” 

Πριν αναφερθούμε στην ουσία θα ρωτήσουμε ποιες είναι οι “μάχες” που έδωσαν, γιατί εμείς δεν ξέρουμε καμία! Εκτός και εάν υπάρχουν μάχες χωρίς ούτε έναν τραυματία. Είναι ντροπή να χρησιμοποιούνται τέτοιες εκφράσεις όταν το Έθνος μας πράγματι έχει δώσει μάχες στο παρελθόν με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες. 

Ετοιμάζεται για πόλεμο η Ελλάδα λοιπόν; Και εάν ετοιμάζεται για πόλεμο γιατί απολύει στρατεύσιμους και αναβάλει την κατάταξη της επόμενης σειράς; Η παρακάτω είδηση αποδεικνύει ότι δεν ετοιμάζονται για κανέναν πόλεμο: “Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) μετέθεσε τις κατατάξεις του Μαΐου στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.”

Και επιπλέον: “Χορήγηση αδειών ως μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό. Με τις άδειες επιτυγχάνονται: α) Η στελέχωση των Μονάδων (σε ποσοστό 50%) για την διατήρηση της επιχειρησιακής τους ετοιμότητας για το προσεχές κρίσιμο διάστημα. β. Η αποσυμφόρηση των χώρων των στρατοπέδων για την προστασία από τον ιό”.

Ας σταματήσει επιτέλους η απάτη και η προπαγάνδα, δεν ετοιμάζονται για κάνεναν πόλεμο, αλλά φαίνεται πως τους είναι απαραίτητο να φοβίζουν τον λαό, προκειμένου να επιτυγχάνουν μικροπολιτικά οφέλη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.