ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ετοιμάζει νέο Lancer Evo η Mitsubishi

1 min read

Αρκετές συγκυρίες που έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό οδηγούν σε φήμες που θέλουν την Mitsubishi να εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει στην ζωή τον θρύλο των Evo.

Το πρώτο στοιχείο προέρχεται από τους αγώνες και τις αλλαγές των κανονισμών στο WRC. Είναι γνωστό ότι από το 2022 θα επιτρέπεται να συμμετέχουν και μικρομεσαία μοντέλα. Πρώτα ακούστηκε το όνομα της Subaru να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις ειδικές των ράλι, και αν γίνει αυτό προφανώς και η Mitsubishi θα κάνει την δική της κίνηση για να αναβιώσει μία από τις πιο κλασικές μονομαχίες στην ιστορία του motorsport.

Aν πάντως προκύψει η ενδέκατη γενιά του Lancer Evo αυτή θα πρέπει να έχει ένα σχετικά λογικό κόστος, κάτι που μας οδηγεί σε κάποιο πλαίσιο από τα υπάρχοντα του γκρουπ Renault-Nissan-Mitsubishi. Το πιο κοντινό στο ζητούμενο είναι το δάπεδο CMF-C/D F4 που χρησιμοποιείται στο Megane RS.

Όσο για τον κινητήρα θα μπορούσε να είναι ένα νέο δίλιτρο σύνολο με τούρμπο και απόδοση πάνω από 340 ίππους. Μάλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιεί και κάποιας μορφής mild υβριδικό σύστημα, μιας και όπως όλα δείχνουν τα υβριδικά θα είναι η επόμενη φάση της εξέλιξης των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στο WRC.

Δημοσίευση στα Social Media