ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς με Παναθηναϊκό

1 min read

Σημαντικά διαφοροποιημένη θα είναι η ενδεκάδα, με την οποία θα παραταχθεί αύριο (11/11, 19:30) ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ.

Οι προθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τους πράσινους είχαν φανεί από την ανακοίνωση της αποστολής για το ευρωπαϊκό ματς.

Τότε είχαν μείνει εκτός οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Γκιλιέρμε, ενώ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους Κούτρη και Μπουχαλάκη.

Η συγκεκριμένη πεντάδα αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, ενώ από εκεί και πέρα φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει η τριάδα Φορτούνη, Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλου.

Στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Χασάν, ενώ ο Σισέ θα είναι παρτενέρ του Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας.

Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Σα και το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα ξεκινήσουν ο Γκιλιέρμε με τον Μπουχαλάκη ή θα παίξει ο Καμαρά στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Όσον αφορά τον Νάτχο, ο Ισραληνός ακολούθησε χθες πρόγραμμα αποκατάστασης και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στην αποστολή, ενώ όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στον πάγκο και θα μπει κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.