ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έθνος Αυτό είναι το τελευταίο πρωτοσέλιδο της ημερήσιας έκδοσης

1 min read

Την αναστολή της ημερήσιας έκδοσής της – από την 31η Ιουλίου του 2019 – αποφάσισε η εφημερίδα «Το Έθνος».

Έθνος… μόνο την Κυριακή από εδώ και στο εξής, καθώς η ιδιοκτησία της εφημερίδα αποφάσισε την αναστολή της ημερήσιας έκδοσης της ιστορικής εφημερίδας.

Στο τελευταίο ημερήσιο πρωτοσέλιδό του, Το Έθνος έχει πρώτο θέμα τις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση και στη ρύθμιση σε έως 120 δόσεις για τα χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία. Πλέον, θα συνεχιστεί μόνο η έκθεση του Έθνους της Κυριακής.


Η ανακοίνωση

Με μια σύντομη ανακοίνωση στο site της εφημερίδας «Το Έθνος» έκανε γνωστό ότι αναστέλλεται η έκδοση του ημερήσιου φύλλου. Αυτή αναφέρει:

«Είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε από τις 31 Ιουλίου 2019 την κυκλοφορία του καθημερινού ΕΘΝΟΥΣ.

Παραμένει, όμως, κοντά σας το εβδομαδιαίο φύλλο μας, το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – πλούσιο σε ένθετα, περιοδικά και προσφορές, με ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις πρώτης γραμμής- καθώς και η ενημερωτική ιστοσελίδα μας ethnos.gr με όλες τις ειδήσεις, πάντοτε αξιόπιστα, έγκυρα και ταχύτατα.

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας που μας τίμησαν μέχρι σήμερα με την καθημερινή αγορά της εφημερίδας από το περίπτερο και τους καλούμε να μας ακολουθήσουν στο κυριακάτικο και διαδικτυακό ταξίδι μας προς την ενημέρωση και τη γνώση».

Δημοσίευση στα Social Media