ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εθνικιστικός παλμός στην παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά”: Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας! Φωτορεπορτάζ

1 min read

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα από εκατοντάδες Πειραιώτες έγινε η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Δεμέστιχα.

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς και με κεντρικό σύνθημα: “Θέλουμε την πόλη μας πίσω” ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γρηγόρης Δεμέστιχας έδωσε το στίγμα και τους στόχους της Ελληνικής Αυγής για την πόλη του Πειραιά. Αφού έκανε ένα συνοπτικό απολογισμό δράσεων του περασμένου έτους, ευχήθηκε στο 2019 να δοθεί το έναυσμα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους δυνάστες της. Στην συνέχεια παρουσίασε τις θέσεις και τους υποψήφιους της “Ελληνικής Αυγής” για τον Πειραιά, οριοθετώντας τον σκοπό του Αγώνα: Να πάρουμε την Πατρίδα και τις γειτονιές μας πίσω!

Με ένα σύντομο χαιρετισμό του ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Επιτήδειος επισήμανε πως σε αυτόν τον Αγώνα με μπροστάρη τον Αρχηγό μας είμαστε όλοι παρόντες, εκτελώντας το καθήκον μας στην Πατρίδα και το Έθνος.

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κούζηλος τόνισε τον αντίξοο πολιτικό Αγώνα που δίνουν οι Χρυσαυγίτες εναντίον όλων και βγαίνουν πάντα νικητές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών με την “Ελληνική Αυγή”, Ηλίας Κασιδιάρης σημείωσε την ραγδαία άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια, υποσχόμενος πως στις 26 Μαΐου το σαθρό σύστημα θα δεχθεί ένα συντριπτικό πλήγμα!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την “Ελληνική Αυγή”, Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες συνεχίζουμε να δίνουμε έναν τίμιο πολιτικό Αγώνα με ελάχιστα μέσα, τα φυλλάδιά μας, αποκλεισμένοι από παντού.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Ανέλυσε τις πολλαπλές και συστηματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός Βουλής ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.

Η πρόταση για μαζικές παραιτήσεις αντιπολιτευόμενων Βουλευτών, ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, η ένσταση αντισυνταγματικότητας και η πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος αγνοήθηκαν και αναχαιτίστηκαν από εθνομηδενιστές, αλλά και πατριδοκάπηλους Νεοδημοκράτες.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν πεθαίνει ούτε με συνωμοσίες, ούτε με παράνομες προφυλακίσεις, ούτε με δολοφονίες και θα Νικήσει, γιατί αυτό είναι το πεπρωμένο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.