ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εθνική Πόλο Ανδρών: Οι διεθνείς θα διαθέσουν 100.000€ στους πυρόπληκτους

1 min read

Την ώρα που οι παίκτες της Εθνικής πόλο των ανδρών θα έπρεπε να πετούν στον έβδομο ουρανό για το σπουδαίο επίτευγμα που πέτυχαν, την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οι καταστροφικές πυρκαγιές που εξακολουθούν να καίνε την Ελλάδα τους κρατούν προσγειωμένους.

Μάλιστα θέλοντας να δείξουν εμπράκτως τη συμπαράστασή τους στους πυρόπληκτους προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση. Θα διαθέσουν το μισό ποσό που τους έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως πριμ στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις φωτιές.

Μετά την κατάκτηση του ασημέννιου μεταλλίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε τους παίκτες της Εθνικής πόλο πως θα τους πριματοδοτήσει με 200.000 ευρώ. Οι διεθνείς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας ωστόσο ύστερα από κοινή απόφαση ανακοίνωσαν ότι το μισό ποσό θα διατεθεί στους πυρόπληκτους.

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

  • «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.