ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

1 min read

Τον τελευταίο καιρό λόγω της προδοτικής και κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, το facebook και όλα τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κατακλύζονται από φωτογραφίες των βουλευτών που εξαργύρωσαν την ψήφο τους όσον αφορά την προαναφερόμενη συμφωνία τασσόμενοι πάρα τω πλευρώ των ανθελλήνων, των δοσίλογων και των εθνομηδενιστών, με πλήθος σχολίων όπως «αυτοί είναι οι προδότες» ή επαναλαμβανόμενους χλευασμούς όσον αφορά την εμφάνισή τους (πλην της κυρίας Κουντουρά). Επίσης προβάλουν φωτογραφίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι με την πλέον αντικειμενική αισθητική κριτική ταιριάζουν μόνο ως ήρωες της comedia del arte ή για πρωταγωνιστές σε ταινίες γκράν- γκινιόλ. Φυσικά οι φωτογραφίες εμπλουτίζονται με διάφορα σχόλια όπως «αυτές οι φάτσες ξεπουλάνε την Χώρα» κλπ, κλπ.  Και ωραία όλα αυτά, και σωστά όλα αυτά και συμφωνούμε απόλυτα.

Εδώ όμως είναι απαραίτητο να κάνουμε μια επισήμανση αρκετά σοβαρή ή οποία παρόλο που δεν ταιριάζει με την έμφυτη φαιδρότητα των προαναφερόμενων, πρέπει οπωσδήποτε να διατυπωθεί.

Όλοι αυτοί πώς εισήλθαν στο ελληνικό κοινοβούλιο;;

Μήπως τους διόρισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;;

Μήπως βάσει κάποιου κοινωνικού προγράμματος για άτομα περιορισμένων δυνατοτήτων (κάτι που θα μπορούσε να γίνει, όχι όμως στο Κοινοβούλιο);

Μήπως εισήλθαν λάθρα και κατέλαβαν έδρανα;;;

Όχι! Εκλέχθηκαν βουλευτές βάσει των δημοκρατικών εκλογικών διαδικασιών συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες ψήφους του ελληνικού λαού. Ήτοι αυτοί που τους χλευάζουν τώρα στα διάφορα fb για τα κιλά τους, για τα χαρακτηριστικά τους, για τον τρόπο που ομιλούν, είναι αυτοί που τους ψήφισαν.

Αλήθεια υπάρχει Έλληνας που να μην είχε έστω και ελάχιστα αντιληφθεί την φαιδρότητα και την ελαφρότητα που διακατέχει τον κύριο Ζουράρη;;

Υπάρχει Έλληνας που βλέποντας το όλο περίγραμμα του κυρίου Φίλη και πληροφορούμενος ότι ακόμη παραμένει κατά κάποιο τρόπο «φοιτητής» άνευ πτυχίου να μην αναλογισθεί ότι ο συγκεκριμένος όχι για βουλευτής, όχι για υπουργός έκανε, αλλά ούτε καν για ιδιοκτήτης χασαποταβέρνας;;;.

Υπάρχει Έλληνας που γνωρίζοντας τον Βίο και Πολιτεία του υιού Βούτση (ένοπλη ληστεία τραπέζης) και την αιτιολόγηση που έδωσε η μητέρα του αναφέροντας ότι γιός της δεν έκλεψε, αλλά απαλλοτρίωσε την καπιταλιστική υπεραξία (χρήμα) για να την διανείμει στους αναξιοπαθούντες, που να μην αναλογιστεί ότι με τον Βούτση στη Βουλή το έγκλημα θα εξιλεώνεται βάσει της πολιτικής του ταυτότητας;;;

Τέλος υπάρχει Έλληνας που να μην γνωρίζει όλους αυτούς τους πολιτικούς «αρουραίους», όλους αυτούς τους τυχοδιώκτες και καιροσκόπους που ξεφεύγοντας από το βυθιζόμενο πλοίο του ΠΑΣΟΚ μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ;;;

Και όμως τους ψήφησαν και τους εξέλεξαν. Ψήφησαν άτομα που δεν κρύφθηκαν ή υποκρίθηκαν, όπως ο κύριος Τσίπρας, αλλά που είχαν ήδη προβάλει το αληθινό προφίλ τους. Και τώρα που αυτοί κάνουν, το μόνο που μπορούν να κάνουν στη ζωή τους, ήτοι να σπέρνουν το κακό και την καταστροφή, οι ίδιοι που τους ψήφησαν ή ίδιοι τους επικρίνουν.

Ναι, αλλά θα μπορούσε κάποιος να πει. Εντάξει οι άνθρωποι παραπλανήθηκαν. Έδωσαν πίστη σε άτιμους.

Μέχρι πότε όμως θα γίνεται αυτό;;;

Ο Έλληνας σχολιάζει, κρίνει και επικρίνει τους πολιτικούς του άρχοντες και τις περισσότερες φορές αυτές οι κρίσεις και οι επικρίσεις είναι σωστές και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Την ημέρα όμως των εκλογών όταν μεταβαίνουμε στα εκλογικά κέντρα έχουμε όλοι αφήσει το μυαλό στο σπίτι. Τόσες δεκαετίες ψηφίζαμε μεταξύ της αστικής δεξιάς και του σοσιαλιστικού κέντρου και αφού μας ρούφηξαν το μεδούλι, αποφασίσαμε να δώσουμε την ψήφο μας σε μια κυβέρνηση ιδεολογικών ως επί το πλείστο συνοδοιπόρων των συμμοριών των Εξαρχείων και των τρομοκρατικών οργανώσεων, παραχαρακτών της Ιστορίας, αρνητών της Πατρίδας και της Φυλής, εγκλωβισμένων εντός νοσηρών ιδεοληψιών.

Ίσως να έχουμε κάτι στο φυλετικό μας DNA που μας κάνει να ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μόνο τα συμφέροντα της πατρίδας και του Λαού δεν υπηρετούν. Ίσως πάλι ως λαός να πάσχουμε από ένα γενικευμένο σύνδρομο, ανάλογο με το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης». Δηλαδή τη στενή σχέση που δημιουργείται μεταξύ του απαγωγέα και του θύματος. Ίσως και εμείς να νιώθουμε στενά εξαρτώμενοι από αυτούς που μας εμπαίζουν, μας ληστεύουν, μας περιφρονούν και ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.

Εσύ λοιπόν που αναρτάς φωτογραφίες κακομούτσουνων υπουργών και βουλευτών και τους χλευάζεις, συλλογίσου ότι πρωτίστως χλευάζεις τον εαυτό σου διότι εσύ τους ψήφισες. Η μόνη ουσιαστική λύση λοιπόν, είναι όλοι να καθίσουμε και να σκεφθούμε με μεγάλη σοβαρότητα όσον αφορά τις εκλογές που έρχονται το ποιους θα πρέπει να ψηφίσουμε. Και αυτή τη φορά η ψήφος να πιάσει τόπο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.