Έσβησε πάνω σε καβγά με τον γείτονά του στην Λάρισα

Newskamatero

Την τελευταία του πνοή πάνω σε καβγά με το γείτονά του άφησε ένα 72χρονος άνδρας στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο άτυχος άνδρας «προδόθηκε» από την καρδιά του κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχε με τον γείτονα του.

Για λόγους που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, ο 72χρονος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη συνοικία Ταμπάκικα, το βράδυ της Τετάρτης (18/09) είχε φραστικό επεισόδιο με γείτονά του. Την ώρα του επεισοδίου, ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του.

Παρά τις προσπάθειες γιατρού Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ, ο 72χρονος, που κατάγεται από την Ελασσόνα, δεν επανήλθε ενώ κατά τη διακομιδή του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Λάρισας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», εξετάζουν τους λόγους για τους οποίους ο γείτονας ανέβηκε στο σπίτι του 72χρονου, όπως και τα αίτια του φραστικού επεισοδίου μεταξύ των δύο γειτόνων.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Θέλουμε να αποκτήσουμε φρεγάτα από τους Γάλλους

Υπάρχει το θέμα των φρεγατών τύπου Belharra είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της Realnews. Από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου επιβεβαιώθηκε το πρόσφατο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Realnews για τη συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας με αντικείμενο την αγορά φρεγατών: «Υπάρχει το θέμα των φρεγατών τύπου Belharra. Θέλουμε να αποκτήσουμε μια νέα […]