ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εστίαση: Φαγητό και ποτό χωρίς… μουσική σε καφέ και εστιατόρια (βίντεο)

1 min read
  • «Η εστίαση και τα καφέ θα λειτουργούν μόνο σε υπαίθριους χώρους και μόνο για καθήμενους. Όλοι θα πρέπει να είναι στα σπίτια τους στις 23:00, οπότε τα μαγαζιά θα κλείνουν στις 22:45», υπογράμμισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς 
  • Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην επίσημη ενημέρωση για τον κορονοϊό τη Μεγάλη Τετάρτη (28/04), συνεχίζεται η αποστολή των SMS στο 13033 και με το άνοιγμα της εστίασης (κωδικός 6), αλλά ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έκανε γνωστό ότι θα λειτουργούν χωρίς μουσική τα εστιατόρια και τα καφέ από τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς η εστίαση και τα καφέ θα λειτουργούν μόνο σε υπαίθριους χώρους και μόνο για καθήμενους. Εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας, τα καταστήματα αυτά θα κλείνουν στις 22:45, δηλαδή 15 λεπτά πριν την έναρξη του απαγορευτικού στις 23:00. «Όλοι θα πρέπει, πάντως, να είναι στα σπίτια τους στις 23:00», διεμήνυσε.

Αυτό σημαίνει ότι η εστίαση θα κλείνει αυστηρά στις 22.45 το βράδυ και θα πρέπει να είμαστε στα σπίτια μας το αργότερο στις 23.00.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, η κυβέρνηση – έπειτα και από την εισήγηση των λοιμωξιολόγων – αποφάσισε τελικά να μην καταργηθούν τα SMS στο 13033 και έτσι οι πολίτες από τη Δευτέρα του Πάσχα, που ανοίγει η εστίαση, θα πρέπει να στέλνουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 6. Τα SMS στο 13033 θα συνεχίσουν να τα στέλνουν οι πολίτες μέχρι τις 15 Μαΐου και θα καταργηθούν με το άνοιγμα του τουρισμού και το άνοιγμα των μετακινήσεων εκτός νομού.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.