ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εστία υπερμετάδοσης οι αλλοδαποί πληθυσμοί της χώρας: 40%-50% όσων νοσούν είναι παράνομοι μετανάστες

1 min read

Σε εστία υπερμετάδοσης εξελίσσονται οι αλλοδαποί πληθυσμοί στην Ελλάδα και να αποτελούν την βασικότερη αιτία διάδοσης του κορωνοϊού στον ελληνικό πληθυσμό τον οποίο η κυβέρνηση καθημερινά απειλεί με νέα καραντίνα.

Σχεδόν τα μισά από τα καταγεγραμμένα κρούσματα και τις περιπτώσεις νοσηλείας λόγω κορωνοϊού είναι παράνομοι μετανάστες.

Τις δε εικόνες συνωστισμού στον Ευαγγελισμό, στην Αθήνα, τις προκαλούν οι αλλοδαποί. Ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει το ότι έφεραν και εγκατέστησαν στην Αττική το ένα εκατομμύριο των παράνομων μεταναστών.

Η ελληνική οικονομία καταστρέφεται επειδή από το 2010 και μετά έβαλαν μια «νάρκη» παράνομων μεταναστών στα θεμέλια της, η οποία τώρα σκάει.

Άλλη μια «δομή φιλοξενίας» έχει μπει στο «κόκκινο» καθώς πολύ ανησυχητική είναι η κατάσταση στην Χίο μετά τον εντοπισμό πληθώρας κρουσμάτων στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ και η δομή φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, τίθεται πλέον σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό (καραντίνα), μέχρι τις 21.10.2020, με κοινή απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Μετά την ιχνηλάτηση πληθώρας κρουσμάτων στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ Χίου, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου κατέθεσε αίτημα στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την τοποθέτηση έκτακτου κλιμακίου στο ΚΥΤ, με σκοπό την καλύτερη ανίχνευση κρουσμάτων και υγειονομική περίθαλψη των επωφελούμενων.

Επιπροσθέτως, θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στην μεταφορά από το ΚΥΤ στην ηπειρωτική Ελλάδα (κοντά σε νοσοκομεία αναφοράς COVID-19) όλων των εγκύων που βρίσκονται μετά τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης τους, ώστε να μην πραγματοποιούνται τοκετοί στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “Σκυλίτσειο”».

Έντονη είναι η ανησυχία για τη διασπορά του κορωνοϊου, μετά τα δύο κρούσματα αλλοδαπών γυναικών που εντοπίστηκαν στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χθες εγκυμονούσα αλλοδαπή που νοσηλευόταν στη Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Χίου λόγω του ότι έπρεπε να μπει σε χειρουργείο (δυστυχώς το έμβρυο που κυοφορούσε διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό), εντοπίστηκε στον προχειρουργικό έλεγχο ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό.

Μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύονται 5 άτομα, οι 4 αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες από το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ. Παράλληλα από πλευράς Νοσοκομείου τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό 4 εργαζόμενες από τη Μαιευτική κλινική.

Σήμερα το πρωί ακόμα μία εγκυμονούσα αλλοδαπή, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου για να γεννήσει με καισαρική, βρέθηκε θετική στο κορωνοϊό.

Για ποιο λόγο δεν ανακοινώνουν πόσοι είναι Έλληνες και πόσοι είναι αλλοδαποί σε κρούσματα; Διότι εδώ πληρώνουμε εις διπλούν την αδυναμία του κράτους να ελέγξει τις ροές των αλλοδαπών.

Θα μας βάλουν πάλι καραντίνα επειδή δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τους παράνομους μετανάστες να εισέλθουν στην Ελλάδα οι οποίοι δεν υπακούουν σε κανένα νόμο και σε κανέναν κανόνα;

Αποτελούν κινδυνο για τον γηγενή πληθυσμό διότι αποτελούν το 15% του συνολικού πληθυσμού στην χώρα και τα κρούσματά τους αποτελούν το 40% έως το 50% των συνολικών κρουσμάτων.

Που σημαίνει ότι αποτελούν μια δυναμική και ανεξέλεγκτη εστία υπερμετάδοσης.

Από εκεί και πέρα ο γηγενής πληθυσμός του 85% τι να κάνει για να προστατευθεί από το 15% που έχει αυτή την συμπεριφορά της μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και τις οδηγίες και δεν έχουν συνείδηση υγιεινής όπως γνωρίζουμε;

Δημοσίευση στα Social Media