ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εσθονός διαιτητής στο Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Αυτοί «σφυρίζουν» Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη Βγήκε από την «κατάψυξη» ο Παπαπέτρου

1 min read

Μετά τον Πέτρο Τσαγκαράκη που επανήλθε στους ορισμούς σε αγώνα της Super League 2, βγήκε από το «ψυγείο» κι ο διαιτητής VAR από το ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό (0-1) στις 24 Ιανουαρίου. 

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Ολόγος για τον Τάσο Παπαπέτρου που ορίστηκε ξανά μετά από 2,5 μήνες, καθώς κλήθηκε να διευθύνει τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (VAR ο Τζήλος).

Από εκεί και πέρα, το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο 39χρονος ρέφερι είχε βρεθεί δύο φορές στο παρελθόν στον δρόμο του Δικεφάλου του Βορρά και συγκεκριμένα στους αγώνες Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0 (2018) και ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα 3-0 (2011). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν, τέταρτος ο Ευαγγέλου και  στο VAR ο Βέλγος Νάθαν Βερβμπόομεν με τον Μεϊντάνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας (26ης) αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 1, ο Τζοβάρας θα διευθύνει το ΑΕΛ-Ολυμπιακός (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Μανούχος το Βόλος-ΑΕΚ (VAR ο Γκορτσίλας), ο Διαμαντόπουλος το Άρης-ΟΦΗ (VAR ο Φωτιάς), ο Καραντώνης το Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης) και ο Βρέσκας το Λαμία-Ατρόμητος (VAR ο Σιδηρόπουλος).

Δείτε εδώ αναλυτικά όλους τους ορισμούς

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.