ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Έσπασαν τις θυρίδες του»: Αποκάλυψη του διευθυντή του γραφείου του Σαμαρά

1 min read

Την Τρίτη τέθηκε στο αρχείο το σκέλος της έρευνας για τη Novartis που αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Στην αποκάλυψη πως έσπασαν τις θυρίδες του Αντώνη Σαμαρά, ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό, για την υπόθεση Novartis, προχώρησε ο διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.

«Όλη η ιστορία ξεκίνησε 5 Φεβρουαρίου 2018. Την Παρασκευή τυπώνονται οι Κυριακάτικες εφημερίδες, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου σε Κυριακάτικη εφημερίδα υπήρχε κατάθεση μάρτυρα η οποία τυπικά δόθηκε το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου και συμπληρωματικά το πρωί της 5ης Φεβρουαρίου. Όλως παραδόξως 4 Φεβρουαρίου ήταν το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το οποίο η τότε κυβέρνηση επιχείρησε να το απαξιώσει, να λοιδορήσει τον κόσμο με μια σειρά αμφισβητήσεων για τον όγκο και το μέγεθος του συλλαλητηρίου, την επομένη ο κ. Τζανακόπουλος όλως τυχαίως βρέθηκε στον Άρειο Πάγο και το βράδυ της επομένης ημέρας, 5 Φεβρουαρίου, ο κ. Παπαγγελόπουλος έκανε τη γνωστή δήλωση αφού ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και υπενθυμίζω ότι ο κ. Πολάκης είχε βγει και είχε πει ως μη όφειλε να γνωρίζει ότι «γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ψευδομάρτυρες», είπε ο Νίκος Τσούτσιας στα Παραπολιτικά.

«Δεν έπρεπε να γνωρίζει κανένας, σε μια δικαστική έρευνα δεν μπορεί να γνωρίζει κανένας ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε ο αναπληρωτής υπουργός, ούτε ο υπουργός Υγείας, ούτε ο υπουργός επικρατείας ούτε κανένας. Λένε τώρα κάποιοι ο κ. Σαμαράς επιχειρεί ρεβάνς; Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο κάνει δύο βασικές παραδοχές ανοχής γιατί για να υπάρχει ρεβάνς υπάρχει πρώτος αγώνας. Όποιος το λεει αυτό σημαίνει ότι αποδέχεται ότι έκανα κάτι και τώρα ο άλλος πάει να με αντεκδικηθεί. Ψευδές. Ο κ. Σαμαράς δεν πάει να εκδικηθεί κανέναν είναι επιβεβλημένη ανάγκη να διερευνηθεί αυτή η σκοτεινότατη υπόθεση για να μη μπορεί να ξανασυμβεί, σε κανέναν ακόμα και στους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Σαμαρά και πολύ περισσότερο και στους Έλληνες πολίτες», συνεχίζει ο κ. Τσούτσιας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι λογαριασμοί ανοίχτηκαν φυσικά, αφού η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο είναι προφανές το αποτέλεσμα. Όχι μόνο διερευνήθηκαν οι λογαριασμοί όλοι του κ. Σαμαρά και της οικογένειά τους αλλά υπήρξαν και γεγονότα και κινήσεις μη πολιτισμένες. Εννοώ ότι όταν ο κ.Σαμαράς ήταν μαζί με τη σύζυγο του στις Βρυξέλλες σε σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εκείνη την ημέρα υπήρξε δικαστικός ο οποίος ζήτησε το άνοιγμα της θυρίδας της κας Σαμαρά. Είναι προφανές ότι από την ώρα που ήταν στο εξωτερικό δεν μπορούσε να ανοιχτεί η θυρίδα έπρεπε να επιστρέψει και αντί να περιμένει λίγες ώρες μέχρι να πάρει το αεροπλάνο και να επιστρέψει έσπασε τη θυρίδα. Έσπασε τη θυρίδα και του αδερφού του κ. Σαμαρά όταν ήταν στο νοσοκομείο. Μπορούσαν να περιμένουν, μπορούσαν να βάλουν έναν αστυνομικό για αυτό μιλάω για μη πολιτισμένα πράγματα και για απόλυτη στοχοποίηση».

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη τέθηκε στο αρχείο το σκέλος της έρευνας για τη Novartis που αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Μοιράσου το άρθρο μέσω:

Δημοσίευση στα Social Media