ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έρχεται «σκούπα» στον ΠΑΟΚ, η αντίδραση του Σαββίδη (photo)

1 min read

Μια ημέρα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό ήρθε η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

Το καλοκαίρι θα είναι καυτό για τον ΠΑΟΚ κι αυτό επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Σαββίδης με σχετικό ποστάρισμα στα social media.

H ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που ουσιαστικά «τελείωσε» το πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους» αλλά κυρίως η εικόνα που παρουσίασαν οι «ασπρόμαυροι» έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στην ΠΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ που μπήκε με το αριστερό στα πλέι οφ, πλέον καλείται να δώσει μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Άπαντες θα κριθούν αυστηρά στο τέλος της σεζόν και το μέλος του ΔΣ άφησε να εννοηθεί πως έρχονται αρκετές αλλαγές στο δικέφαλο εν όψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπήρξαν αποδοκιμασίες από οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν έξω από την Τούμπα, ενώ άνοιξε εκ νέου θέμα προπονητή με το κλίμα για τον Αμπέλ Φερέιρα να μην είναι και το καλύτερο.

Δεν είναι κρυφό μυστικό πια πως, ανεξάρτητα με την στήριξη της διοίκησης πριν τη διακοπή λόγω του κορονοϊού, ο Πορτογάλος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Τα επόμενα ματς και ειδικά ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αποτελεί βασικό κριτήριο για την παραμονή του.

Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης είναι ενδεικτικό για το τι θα ακολουθήσει….

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.