ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ερντογάν Εμείς ανήκουμε στην Ευρώπη, δεν είμαστε οι άλλοι

1 min read

O Τούρκος πρόεδρος μίλησε με εθνικιστική έπαρση σε εκδήλωση στη Γενεύη

Οι Τούρκοι είναι Ευρωπαίοι διακήρυξε απόψε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε εκδήλωση στη Γενεύη στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φόρουμ για τη Μετανάστευση.

Εμείς δεν βλέπουμε την Ευρώπη ως καταφύγιο, δεν είμαστε ξένοι, δεν είμαστε οι «άλλοι». Εμείς ανήκουμε στην Ευρώπη, όπως ανήκαμε πάντα, υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος, παρόλο που στόχος του όπως είπε- είναι οι νέοι που φεύγουν από την πατρίδα τους να γαλουχούνται με τη νοοτροπία της Τουρκίας ακόμη και στο εξωτερικό.

Προτεραιότητά μας είναι να γαλουχήσουμε τους νέους μας στο εξωτερικό με βάση τη νοοτροπία της χώρας τους. Θέλουμε να αισθάνεστε περήφανοι για τη σημαία σας. Είστε παιδιά ενός έθνους με συνείδηση, ενός έθνους που δίνει το παράδειγμα στην ανθρωπότητα ανοίγοντας για αιώνες τώρα τις πόρτες του στους καταπιεσμένους και τους αδικημένους. Θέλω να είστε περήφανοι για το έθνος, τη γλώσσα, τον πολιτισμό και κυρίως τη σημαία σας. Ο κάθε αδελφός μας που ζει στο εξωτερικό είναι εκπρόσωπος του τουρκικού έθνους και δεν έχει καμία διαφορά από τους 82 εκατομμύρια συμπολίτες μας», είπε με εθνικιστική έπαρση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.