ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έριξαν πρόστιμα σε Ιερείς την ώρα που ο Μητσοτάκης διοργάνωνε Κορωνοπάρτι στην Ικαρία

1 min read

Εριξαν σε ιερείς πρόστιμα των 1.500 ευρώ, για συγχρωτισμό, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με υπουργούς και βουλευτές και σχεδόν 50 άτομα έκαναν κορονοπάρτι στην Ικαρία μπροστά στις κάμερες.

Οργή σε όλη την Ελλάδα για τα πρόστιμα σε ιερείς την ώρα που ο Μητσοτάκης και η κουστωδία του παραβίαζαν όλα τα μέτρα στην Ικαρία μπροστά στις κάμερες.

Σαρωτικοι ήταν οι έλεγχοι των αρχών σε όλη την χώρα για την τήρηση των μέτρων και των απαγορεύσεων κατά του Κορωνοϊού χθες και σήμερα ειδικότερα.

Μαλιστα μεταξύ των άλλων προστίμων που επιβλήθηκαν, σήμερα το πρωί, επιβλήθηκε πρόστιμο και σε δυο ιερείς που λειτουργούσαν σε ιερούς ναούς που βρίσκονται στην περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης, για μη τήρηση των μέτρων περιορισμού διασποράς της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους δύο ιερείς, στην Ευκαρπία και στον Άγιο Βασίλειο του δήμου Λαγκαδά, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 1.500 ευρώ, για συγχρωτισμό.

Όσο ο Κυριάκος διασκέδαζε δηλαδή στην Ικαρια στο κορωνοπαρτι της χλιδής στην υπόλοιπη Ελλάδα χθες και σήμερα οι πολίτες ζούσαν με τον φόβο και τις απαγορεύσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.