ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έρχεται οικονομική καταστροφή και στην Ελλάδα και τα μαντρόσκυλα της ΝΔ ονειρεύονται εκλογές

1 min read

Ο κορωνοϊός θα φύγει, η πείνα και η ανεργία έρχονται…

Μιλάνε για ποσοστά 45% και 50% και θέλουν το γρηγορότερο εκλογές. Πριν την καραντίνα ή μετά; Και με τον συνωστισμό στα εκλογικά τμήματα και τις ουρές, δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μεταδοθεί ο ιός; Άρα σε καιρό καραντίνας δεν γίνονται…

Μεταξύ όμως της απαγόρευσης κυκλοφορίας και της εκλογοθηρίας, θα μεσολαβήσουν τουλάχιστον τρεις μήνες και στους τρεις αυτούς μήνες θα φανεί καθαρά η οικονομική καταστροφή. Εάν δεν το καταλαβαίνουν αυτό, τότε ας διαβάσουν τα νέα που έρχονται από τας Ευρώπας.

Ένα από τα μεγαλύτερα think tank στο κόσμο το Gatestone Institute, τονίζει ότι η ευρωζώνη υποθηκεύεται από την προοπτική μιας βαθιάς και μακροχρόνιας ύφεσης και τονίζει: ”Καθώς ο κορονοϊός προκαλεί σοβαρά οικονομικά κτυπήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη, το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, το πιο ορατό σύμβολο της ευρωπαϊκής ενοποίησης, βρίσκεται αντιμέτωπο με την κατάρρευση.” 

Ο Γάλλος υπουργός οικονομικών Le Maire δήλωσε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων: “Το χειρότερο ποσοστό ανάπτυξης στη Γαλλία από το 1945 ήταν το 2009, μετά τη μεγάλη οικονομική κρίση του 2008 και ήταν -2,2%. Εφέτος θα υπερβούμε το -2,2%. Αυτό δείχνει την έκταση του οικονομικού σοκ που αντιμετωπίζουμε.”

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.