ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έρευνα της ΕΛΑΣ μετά από δημοσιεύματα για τζιχαντιστή στην Αθήνα

1 min read

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για έναν αλλοδαπό, ο οποίος αναρτά μηνύματα στο διαδίκτυο και καλεί σε ένοπλο αγώνα υπέρ των τζιχαντιστών. Δεν προκύπτει διασύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος.

Η ΕΛΑΣ έκανε έρευνα για το θέμα μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και είναι ιδιαίτερα καθησυχαστική. Δεν υπάρχει σχέση με τον ISIS ενώ βρέθηκαν εκεί που μένει μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οπως αναφέρει η ΕΛΑΣ πρόκειται για υπήκοο Αλγερίας ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από το έτος 2007 και μένει στην Αθήνα. Από τότε έχει απασχολήσει επανειλημμένως τις Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα (κλοπές, ναρκωτικά, παρεμπόριο κ.λπ.), ενώ έχει ιστορικό χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Τελευταία φορά αποφυλακίστηκε την 02-03-2015 από Κατάστημα Κράτησης, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές, με αναστολή εκτέλεσης του υπολοίπου της ποινής του, ενώ
του επιβλήθηκαν, με την εισαγγελική διάταξη για την αποφυλάκιση του, περιοριστικοί όροι παρουσίασης σε Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για πέντε χρόνια (από την αποφυλάκιση) και για το λόγο αυτό δεν έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες δεν προκύπτουν διασυνδέσεις του με εξτρεμιστική – τρομοκρατική δραστηριότητα.

Σήμερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταλελειμμένο οικίσκο, όπου διαμένει, βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και σε βάρος του σχηματίζεται ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.eu.