ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έρχονται συνεχώς νέοι λαθρομετανάστες στα νησιά μας, δεν τους ελέγχει κανένας και κάνουν… ελεύθερο κάμπινγκ στην ύπαιθρο

1 min read

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παλεύει να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι ξαφνικά λειτουργούν οι κρατικοί μηχανισμοί και στην χώρα επικρατεί ο νόμος και η τάξη. Είναι έτσι τα πράγματα ή έτσι θέλουν να τα παρουσιάζουν οι παπαγάλοι των δελτίων των 8:00;

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε από την πρωινή εκπομπή Ώρα Ελλάδας του Open, ένας δημοσιογράφος από την Λέσβο μεταφέρει την πραγματική εικόνα του νησιού με τους λαθρομετανάστες και σε σχέση με την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Είναι πράγματι απορίας άξιον, εάν η κυβέρνηση ενδιαφέρεται πραγματικά για την υγεία όλων μας, όταν επιτρέπει την διαμονή δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών σε κέντρα φιλοξενίας με αμφιβόλου ποιότητας μέτρα υγιεινής και μάλιστα με την ελεύθερη μετακίνηση των αλλοδαπών, όταν οι Έλληνες πολίτες για να βγουν από το σπίτι τους, συμπληρώνουν το ειδικό… «εξοδόχαρτο»!

Επίσης η μαρτυρία του δημοσιογράφου για τις συνεχιζόμενες ροές λαθρομεταναστών που κάθονται στην ύπαιθρο γιατί κανένας δεν τους οδηγεί κάπου (και που να τους πάνε δηλαδή;), ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ την προπαγάνδα της ΝΔ περί «σφραγίσματος των συνόρων»!

Με απλά λόγια, νέοι λαθρομετανάστες έρχονται συνεχώς στα νησιά μας, δεν τους ελέγχει κανένας ούτε στην είσοδο της χώρας ούτε στην έξοδο από τα hotspot και όλα αυτά εν μέσω μιας πανδημίας από την οποία όπως μας λένε, κινδυνεύουν οι ζωές μας και πρέπει όλοι να μείνουμε ΟΛΟΙ στα σπίτια μας.

Σας φαίνονται λογικά όλα αυτά;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.