ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έρχονται νέες συλλήψεις – για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης Ποια είναι τα στοιχεία που «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης

1 min read

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί ο κύκλος των συλλήψεων των βιαστών της 12χρονης, οι οποίοι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οικογενειάρχες και άτομα νεαρής ηλικίας.

Ορισμένα από τα ονόματα αυτών των ατόμων περιέχονται ήδη στη δικογραφία, ενώ οι Αρχές έχουν δείξει ονόματα και φωτογραφίες τους στην 12χρονη.

Το MEGA και ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» αποκαλύπτουν νέα στοιχεία που «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης.

Όπως τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 37χρονη μητέρα φέρεται να έχει ζητήσει μικροποσά από την κόρη της, όμως εκείνη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από άλλη συγγενή και απλά η 12χρονη διαδραματίζει το ρόλο του μεταφορέα χρημάτων.

Ένα ακόμα στοιχείο αφορούν τις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριαμσό της 37χρονης από 2 -3 άτομα τον περασμένο Ιούλιο, με τα άτομα αυτά να φαίνονται να είναι βιαστές της ανήλικης.

Η μητέρα της 12χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε πάρει με προτροπή του 53χρονου την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου. Σε αυτό το σημείο κρίσιμα είναι όσα θα αναφέρει σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό η 12χρονη.

Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το wifi του σπιτιού, το οποίο αποτελεί δείγμα ότι η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ.

Η μητέρα ισχυρίζεται πως στο ίδιο wifi καλύπτονται και επικοινωνίες άλλων μελών της οικογένειας, αλλά και της 12χρονης, ενώ η ίδια επιμένει πως δεν συμμετείχε στην κακοποίηση της κόρης της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.