ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έρχεται το σχέδιο ξερονήσια για το μεταναστευτικό; Κι όμως βουλευτές της ΝΔ το λένε δημόσια βίντεο

1 min read

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, θεωρεί πολύ φυσιολογικό να χρησιμοποιηθούν ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου για να “αποθηκευτούν” σ΄ αυτά μετανάστες και πρόσφυγες… Θεωρεί ταμπού του Εμφύλιου πολέμου -δεν τον είπε συμμοριτοπόλεμο τουλάχιστον- να μας ενοχλεί ότι μια κυβέρνηση, η κυβέρνησή του φαίνεται να συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο να μετατρέψει νησιά της χώρας σε “αποθήκες ανθρώπων”… Θα μείνουμε πιστοί στα “συμπλεγματικά ταμπού” μας και δεν θα ακολουθήσουμε την “απελευθερωμένη σκέψη” του κ.Μπογδάνου κι άλλων συναδέλφων του. Γιατί υπάρχουν κι άλλοι που έχουν τις ίδιες απόψεις.

Είναι πολύ δύσκολο για τη σημερινή κυβέρνηση, όπως και για την προηγούμενη βεβαίως να πιέσουν, να φωνάξουν, να κάνουν φασαρία, να απειλήσουν με όποιο τρόπο ,μπορούν τους Ευρωπαίους για να αποφασίσουν να δράσουν και να πάψουν να αντιμετωπίζουν το θέμα με τον …παρά τους. Να τους αναγκάσουν να στρέψουν τις προσπάθειες τους και τις πιέσεις τους εκεί που πρέπει: στην Τουρκία. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και δουλειά.

Για να ΄μαστε ακριβείς και δίκαιοι βεβαίως, θα πρέπει να επισημάνουμε στον κ.Μπογδάνο, αλλά και στους ιδεολογικούς συνοδοιπόρους τους, ότι η προηγούμενη κυβέρνηση κλήθηκε να διαχειριστεί περίπου 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες. Το διαχειρίστηκε, όπως το διαχειρίστηκε σε οικονομικές συνθήκες σαφώς δυσκολότερες από τις σημερινές και κρίθηκε για όσα έκανε. Και από τον κ. Μπογδάνο. Η σημερινή κυβέρνηση κλήθηκε να διαχειριστεί περίπου 90 χιλιάδες κόσμου ,έχοντας “αποκοιμηθεί” μάλιστα όλο το καλοκαίρι, κουρασμένη μάλλον από την προεκλογική μάχη. Το αποτέλεσμα είναι να συζητάμε για…ξερονήσια που πρέπει να ανοίξουν ξανά! Η Ειδομένη ήταν μια φρίκη, αλλά φαίνεται ότι θα υπάρξουν και πολύ ,πολύ χειρότερα.

πηγή militaire.gr

Δημοσίευση στα Social Media