ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Νοεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ερχεται «Το Covid chip Είτε το θέλετε είτε όχι»: Τι λέει ο διευθυντής της εταιρείας που αναπτύσσει τα εμφυτεύματα

1 min read

«Το Covid microchip έρχεται, είτε το θέλετε είτε όχι. Η τεχνολογία είναι εδώ». Αυτό δήλωσε ο Hannes Sjoblad διευθυντής της σουηδικής εταιρείας Dsruptive Subdermals η οποία έχει αναπτύξει το υποδόριο chip που θα τοποθετείται σε κάθε ένα εμβολιασμένο και θα περιέχει πληροφορίες για την κατάσταση του εμβολιασμού του και φυσικά το covid-pass.

Πρόκειται για την σουηδική start-up εταιρεία η οποία ανέπτυξε το microchip RFID που μπορεί να σαρωθεί και τοποθετείται στο χέρι των εμβολιασμένων, όπως είχαμε αναφέρει.

  • Στόχος τo ψηφιακό αυτό εμφύτευμα 2 χλστ.x16 χλστ. να είναι ενσωματωμένο στο χέρι του κάθε εμβολιασμένου και το covid-pass να εμφανίζεται αμέσως μόλις αυτό σαρωθεί.

Μιλώντας στην Express.co.uk ο Hannes Sjoblad αντέκρουσε τις κριτικές για το εμφύτευμα λέγοντας:

“Η τεχνολογία υπάρχει και χρησιμοποιείται ήδη, είτε το θέλουμε είτε όχι. Είμαι ικανοποιημένος που έρχεται σε δημόσιο διάλογο. Οι νέα τεχνολογίες, (πριν εφαρμοστούν) πρέπει να συζητηθούν και να γίνουν κατανοητές πρώτᓨ, είπε ο Sjoblad για να συνεχίσει:

«Τα έξυπνα εμφυτεύματα είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο τη τεχνολογίας για την υγεία. Αυτό κατασκευάζουμε στην DSruptive και στόχος μας είναι να φέρουμε τεχνολογίας υγείας σε μια παγκόσμια κλίμακα»

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα αυτή η τεχνολογία μπορεί να είναι νέα στους ανθρώπους χρησιμοποιείται όμως πολύ καιρό στα κατοικίδια όπου το chip που είναι ενσωματωμένο αναφέρει πληροφορίες για το ιατρικό τους ιστορικό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.