Επιχειρήσεις εκφοβισμού στρατιωτικών για τη συμμετοχή τους στην ΠΟΕΣ!!! Έγγραφα

Newskamatero

Καταγγελίες για επιχείρηση εκφοβισμού στρατιωτικών που συμμετέχουν σε Ενώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών καταγγέλει επισήμως με έγγραφό της η ΠΟΕΣ!

Το αναίτιο “κυνηγητό” συνεχίζεται!

Από την άλλη πλευρά ακόμη αναμένουμε απαντήσεις από το ΓΕΣ για το ποιος και γιατί διαβίβασε μέσω του δικτύου επικοινωνίας του “συνδικαλιστικού εγγράφου” ,μέσω του οποίου δίνονταν οδηγίες στις μονάδες περί…συνδικαλιστικών θεμάτων!!! Όχι μόνο δεν μάθαμε την επίσημη θέση του ΓΕΣ, όχι μόνο ουδείς είχε συνέπειες, αλλά αντιθέτως όπως μαθαίνουμε το στέλεχος το οποίο έδωσε πράσινο φως για τη διακίνηση του εγγράφου, θα επιβραβευθεί αναλαμβάνοντας διοίκηση μεγάλου νησιού. Και εις ανώτερα λοιπόν στο ΓΕΣ.

Τα έγγραφα της ΠΟΕΣ έχουν ενδιαφέρον και αφορούν το ΓΕΑ:

 

militaire

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Τα τέσσερα κριτήρια για προτεραιότητα στην παροχή του εφάπαξ

Πώς και ποιοι μπορούν να παρακάμψουν την ουρά των χιλιάδων δικαιούχων που περιμένουν να πάρουν τα χρήματά τους Για ορισμένους σοβαρούς λόγους που αποδεικνύονται με ιατρικό πιστοποιητικό, είναι δυνατόν να παρακαμφθεί η ουρά στην οποία περιμένουν χιλιάδες δικαιούχοι εφάπαξ. Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων […]