ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επιθετικές δηλώσεις Τούρκου αντιπρόεδρου… εμμένει ότι κατέβασαν τη σημαία

1 min read

Επιμένουν οι Τούρκοι στον ισχυρισμό τους ότι κατέβασαν την ελληνική σημαία στη νήσο Μικρός Ανθρωποφάγος, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μπόζνταγ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο ανταποκριτής στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος αντιπρόεδρος ανέφερε ότι η Τουρκία «δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα στο Αιγαίο».

 

 

Ανέφερε ότι κάποιοι ανέβασαν τη σημαία «κι εμείς την κατεβάσαμε», ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε μη κατονομαζόμενους πολιτικούς στην Ελλάδα, οι οποίοι, όπως είπε, κάνουν δηλώσεις με το βλέμμα στραμμένο στο εσωτερικό της χώρας…


Είναι προφανές ότι η Άγκυρα συνεχίζει στην ίδια γραμμή, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε απόδειξη των ισχυρισμών της. Δεδομένης της πρότερης εμπειρίας, λογικά οι Τούρκοι, εάν είχαν υλικό στα χέρια τους θα το είχαν διαρρεύσει σε κάποιο από τα πλέον φιλοκυβερνητικά μέσα «ενημέρωσης».

 

 

Από τη στιγμή που δεν το έχουν πράξει, το λογικό συμπέρασμα είναι ότι δεν το διαθέτουν. Η κατάσταση δεν αποφορτιστεί ακόμα και χρήζει προσοχής από ελληνικής πλευράς για την αποφυγή αχρείαστης κλιμάκωσης. Οι δε αναφορές Τούρκων αξιωματούχων, βοηθούν συνεχώς και τους πιο δύσπιστους να αντιληφθούν ποια κατάσταση αντιμετωπίζει η Ελλάδα…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.