ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επίθεση Πολάκη σε Μπακογιάννη Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων

1 min read

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με αναρτήσεις του στο facebook.

Στην πρώτη ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης σημείωσε πως ο δήμαρχος Αθηναίων προμηθεύτηκε μόλις σήμερα αλάτι για τους δρόμους, προχωρώντας στην απαξιωτική λέξη “ξεφτίλα”.

Αναλυτικά η πρώτη ανάρτηση Πολάκη:

“Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!

Ο Μπακογιάννης προμηθεύεται ΣΗΜΕΡΑ ,αλάτι για τους δρόμους !!!!!Σημερα ρε ,Σήμερα!!!!!(φωτο2-3)

Επιτελικό κράτος στα καλύτερα του !!

ΥΓ μάλλον για το αντικρυστο (η Ανωγειανο οφτό κατά Βασίλη Σμπωκο) θα το θέλει το αλατσι,για να γλεντήσει τον καθαρισμό που έκανε χθες στο Κολωνάκι ….μόνο…”

Λίγο αργότερα ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση του και επιτέθηκε ξανά εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη, κοινοποιώντας μια φωτογραφία ανάρτησης του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη στην οποία αναφέρεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων με υπερηφάνεια ευχαρίστησε δημόσια την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων για την παραχώρηση εκχιονιστικών. Στην ανάρτηση Καρχιμάκη αναφέρεται: “Προφανώς όμως για τον κύριο Μπακογιάννη και τον Περιφερειάρχη Στερεάς, οι νεκροί της Εύβοια, έχουν λιγότερη σημασία από τον αποχιονισμό της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι”.

Αναλυτικά η δεύτερη ανάρτηση Πολάκη:

“Για Μπακογιάννη…συνέχεια…

Πρώτη φορά κοινοποιώ φωτογραφία ανάρτησης από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ…αλλά μου άρεσε και αξίζει!”

Δείτε τις δύο αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη

Μπακογιάννης: Ο Πολάκης μπέρδεψε το αλάτι με την λάσπη…

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στην επίθεση του Παύλου Πολάκη με ανάρτηση του στο facebook, τονίζοντας ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ έχει μπερδέψει το αλάτι με την λάσπη, καθώς ο Δήμος Αθηναίων έχει εκατοντάδες τόνους αλατιού απλά προμηθεύτηκε επιπλέον αλάτι για να έχει εφεδρείες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

“Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία «μαύρα ταμεία». Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού.”

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.