ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο στην Κυψέλη

1 min read

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της επίθεσης με καυστικό υγρό που δέχθηκε μία 25χρονη στην Κυψέλη.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας νεαρός, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο, πλησίασε την άτυχη γυναίκα στην οδό Ηπείρου και της έβαλε ένα πανί με καυστικό υγρό στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε ότι  τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, ο δράστης την έριξε στο έδαφος και πίεσε ακόμη περισσότερο το πανί με το καυστικό υγρό στο πρόσωπό της.

Μόλις βεβαιώθηκε ότι είχε πετύχει τον σκοπό του, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της αναφέρουν πως νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Έχει υποστεί έγκαυμα στα χείλη και στο πρόσωπο, ενώ το ευτύχημα είναι πως δεν υπάρχει επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.