ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επίθεση Ραγκούση σε Μητσοτάκη Κυβερνητικό φιάσκο το 112

1 min read

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για τον αριθμό 112 εξαπέλυσε ο τομεάρχης προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί δεν έχει τεθεί σε λειτουργία ο ευρωπαϊκός τηλεφωνικός αριθμός έκτακτης ανάγκης «112» για τις πυρκαγιές που εκδηλώνονται, ασκεί ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Μόλις ξεκίνησε τη θητεία του ο κ. Μητσοτάκης έκρινε απαραίτητο να ανεβάσει την επικοινωνιακή παράσταση “εμένα με λένε Κυριάκο Μητσοτάκη, γι’ αυτό η ενδιάμεση λύση για το 112 θα λειτουργήσει το αργότερο σε 1 μήνα”. Σχεδόν 2 μήνες μετά, στις πυρκαγιές που εκδηλώνονται, το 112 απλώς δεν υπάρχει. Ούτε ενδιάμεσο, ούτε καν ενδιάμεσο του ενδιάμεσου», σημειώνει, σε δήλωσή του, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει ο κ. Ραγκούσης, «το μόνο που πλέον υπάρχει είναι δημόσιες αλληλοκατηγορίες υπουργών, στην προσπάθειά τους να φορτώσουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το κυβερνητικό φιάσκο με το 112». «Ατυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, η μη λειτουργία του 112 δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία ακόμη θλιβερή τροπολογία όπως έκανε στην περίπτωση της ΕΥΠ», προσθέτει

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.