ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επίθεση Νετανιάχου σε Ερντογάν: Ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου σφάζει παιδιά σε χωριά Κούρδων

1 min read

Επίθεση κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στην Κύπρο.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, μέσω Twitter κατηγόρησε τον Ερντογάν για την κατοχή της βόρειας Κύπρου ενώ απασφάλισε λέγοντας πως σκοτώνει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, στην Τουρκία και εκτός, εννοώντας πιθανώς τη Συρία και το Ιράκ.

«Ο Ερντογάν – ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου, του οποίου ο στρατός σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, μέσα και έξω από την Τουρκία – δεν πρέπει να νουθετεί το Ισραήλ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νετανιάχου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νετανιάχου εξαπολύει επίθεση στον Τούρκο πρόεδρο. Τον περασμένο Απρίλιο, όταν τον είχε χαρακτηρίσει «τρομοκράτη», λόγω των αιματηρών συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας, ο Νετανιάχου είχε πει:

Ο Ερντογάν δεν έχει συνηθίσει να του αντιμιλούν. Πρέπει ν’ αρχίσει να το συνηθίζει. Αυτός που κατέχει τη Βόρεια Κύπρο και την κουρδική ζώνη και σφαγιάζει αμάχους στο Αφρίν, δεν μπορεί να μας κάνει κήρυγμα για αξίες και ηθική.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.