ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επίθεση κουκουλοφόρων σε μαθητές στην Θεσσαλονίκη που υπεράσπισαν την Μακεδονία – Ενας τραυματίας – Δείτε βίντεο

1 min read

Αγριες συμπλοκές σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, στην συμβολή των οδών Μακεδονίας με Καραμανλή. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε μαθητές λόγω της κατάληψης του σχολείου για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα 20-30 εξωσχολικών, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα και κράνη, κινήθηκε προς το σχολείο, όπου σε παρακείμενους δρόμους ακολούθησε συμπλοκή με μαθητές.

Κουκουλοφόριι και μαθητές πιάστηκαν στα χέρια και γρονθοκοπούσαν ο ένας τον άλλο. Κατά την διάρκεια της άγριας συμπλοκής τραυματίστηκε ένας 16χρονος μαθητής και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο νεαρός τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι επεισόδιο συνέβη και χθες στην ίδια σχολική μονάδα χωρίς όμως να πάρει τη σημερινή έκταση και να υπάρξει τραυματισμός.

«Για μια ακόμη φορά μια μικρή ομάδα μαθητών έρχεται μέσα στη νύχτα και βάζει αλυσίδες στις εισόδους του σχολείου. Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις απέναντι στους μαθητές και σε συγκεκριμένους γονείς δεν υπάρχει καμιά ανταπόκριση.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν,» έγραψε στο Facebook ομάδα μαθητών η οποία αντιδρούσε στην κατάληψη του συγκεκριμένου σχολείου πριν περίπου μία βδομάδα.

Δημοσίευση στα Social Media