ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επίθεση της Θύρας 4 σε ΑΕΚ: «Το πιο χάρτινο πρωτάθλημα όλων των εποχών – Ούτε τα… αδέρφια σας»

1 min read

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στις επάλξεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, προκειμένου ομάδα και λαός να δείξουν ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές μέσα και έξω από το γήπεδο, ενώ πετάει και… καρφάρες για την ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλεί όλο τον ασπρόμαυρο λαό να έρθει στην Τούμπα στον αγώνα με τον Πλατανιά το Σάββατο, 5/5/2018, στις 7 το απόγευμα για να χειροκροτήσει τους αληθινούς πρωταθλητές της φετινής χρονιάς και να δώσει μία μικρή γεύση από το πάρτι που θα γίνει στον ερχόμενο τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ερχόμαστε τρελαμένοι για να πάρουμε το κύπελλο και φέτος και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα υπόλοιπα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει και εκεί που πρέπει. Οι ‘’ θέλουμε το πρωτάθλημα να κρίνεται στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια’’ πανηγυρίζουν το πιο χάρτινο πρωτάθλημα όλων των εποχών χειρότερα και από τα αδέρφια τους τους γαύρους. Ο ασπρόμαυρος χείμαρρος θα πλημμυρίσει τα πάντα στο διάβα του. Ομάδα και λαός θα δείξουν στους ψευτοπρωταθλητές μέσα στην έδρα τους στο ΟΑΚΑ ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής εντός και εκτός των γηπέδων.

Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου Π.Πατρών Γερμανού 39 με απαραίτητο αντίγραφο ταυτότητας όπου θα αναγράφεται πάνω και ο αριθμός αμκα.

ΥΓ: “Ούτε Βούλγαροι, ούτε Τούρκοι, ούτε Βόρειοι-Νότιοι,
Επιτέλους Αδέρφια Χριστιανοί Ενωμένοι Έλληνες”. Αυτά τα ξεφτιλίκια μόνο εσείς…»

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.