ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επιστρέφουν στην προπαγάνδα του τρόμου αλλά δεν τους βγαίνει…

1 min read

Ελάχιστοι οι διασωληνωμένοι, όλα δείχνουν ότι εξασθενεί ο ιός

Είναι εμφανές ότι τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση επιχειρεί ξανά να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, επιχειρώντας την δοκιμασμένη συνταγή του κορωνοϊού. Θα εξηγήσουμε όμως παρακάτω γιατί δεν τους βγαίνει.

Έτσι επανέρχονται στην ειδησεογραφία τα δημοσιεύματα για «απανωτά νέα κρούσματα», τους περιορισμούς στις εκκλησίες, τις απαγορεύσεις των πανηγυριών και άλλα, που σκοπό έχουν βεβαίως, να τρομοκρατήσουν ξανά τους Έλληνες, οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό πλέον δεν πείθονται για τα μέτρα «υγειονομικής προστασίας» και αγωνιούν για το αύριο.

«Απανωτά» λοιπόν τα νέα κρούσματα. Είναι έτσι; Και πόσο ανησυχητική είναι η κατάσταση; Ας δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία…

Χθες στην χώρα μας, είχαμε 24 νέα κρούσματα, 7 εκ των οποίων εισαγόμενα και αυτό είναι απολύτως φυσικό εν μέσω τουριστικής περιόδου. Από τα υπόλοιπα 17, τα 6 ήταν στην Ξάνθη όπου πράγματι υπήρχε πρόβλημα όλες τις τελευταίες ημέρες και χρειάζεται προσοχή. Μας μένουν λοιπόν… 11 κρούσματα.  

Τι συμβαίνει όμως με τους διασωληνωμένους; Με εκείνους που δηλαδή βρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση λόγω κυρίως επικείμενων νοσημάτων; Αυτοί, τις τελευταίες ημέρες δεν ξεπερνούν τα 10-12 άτομα, το οποίο σημαίνει ότι εφόσον τα κρούσματα αυξάνονται αλλά οι διασωληνωμένοι μειώνονται, τότε ο νέος κορωνοϊός μάλλον έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με τις αρχές του έτους. Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό με τους ιούς.

Θέλουν να μας επιστρέψουν στην εποχή της «καραντίνας» και των περιορισμών αλλά δεν τους βγαίνει. Στο πλευρό τους έχουν και όλα τα ΜΜΕ που πρωτοστατούν στην προπαγάνδα του τρόμου και κανένας δεν τονίζει την καλή είδηση για τους διασωληνωμένους συμπολίτες μας. Τα 20 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να πιάσουν άλλωστε τόπο…

Διαβάστε επίσης

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.