ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Ιανουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επιστρέφουν Η Ανεμβολίαστοι γιατροί:  στα νοσοκομεία: Τι αποφάσισε η Επιτροπή

1 min read

Η Επιτροπή εισηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες οι ανεμβολίαστοι γιατροί να επιστρέψουν στα νοσοκομεία με δυο rapid test και μάσκα υψηλής προστασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισήγηση της επιτροπής για τους ανεμβολίαστους ιατρούς ακολουθεί το πρότυπο των υγειονομικών συνολικά. Δηλαδή, 2 τεστ ανά εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας.

Επίσης, εισηγούνται να μην τοποθετηθούν σε μονάδες με ευάλωτους ασθενείς, όπως ΜΕΘ, μονάδες νεογνών και όπου υπάρχουν ανοσοκατεσταλμένοι.

Υπενθυμίζεται οτι η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων σε προηγούμενη συνεδρίασή της εισηγήθηκε πρωτόκολλο Επιτροπής των ανεμβολίαστων υγειονομικών από 1η Ιανουαρίου 2023.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας για τους διοικητικούς υπαλλήλους, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό η εισήγηση είναι: επιστροφή με δυο τεστ την εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας.

«Για τους γιατρούς όπου υπάρχουν και οι μεγαλύτεροι προβληματισμοί ως προς την τυχόν επιστροφή τους θα υπάρξει νεότερη συνεδρίαση» , επισημαίνει το υπουργείο Υγείας, ενώ, όπως γίνεται γνωστό, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα περιμένει τις τελικές εισηγήσεις της επιτροπής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.