ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επιστράτευσαν μπουλντόζα για να διαρρήξουν σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

1 min read

Μέχρι και μπουλντόζα επιστράτευσαν διαρρήκτες για να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο σε σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Οι διαρρήκτες που χρησιμοποίησαν έναν εκσκαφέα και ένα φορτηγάκι φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά το κτίριο καθώς και το μέρος που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο για αυτό και επιχείρησαν να γκρεμίσουν μέρος του τοίχου προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με το lagadas.net, όλα τα παραπάνω έγιναν μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά, με τις κάμερες να έχουν καταγράψει τις γρήγορες κινήσεις τους και την άνεση που είχαν.

Τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν για τη διάρρηξη είχαν κλαπεί από τον Λαγκαδά και τον Άγιο Βασίλειο. Οι διαρρήκτες, παρά τα μεγαλεπίβολα σχέδιά τους, δεν κατάφεραν να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο, καθώς ο συναγερμός κινητοποίησε τόσο την Άμεση Δράση όσο και την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, που έσπευσαν άμεσα στο κατάστημα. Οι δράστες πριν εξαφανιστούν από το σημείο έκλεψαν πακέτα τσιγάρων και τα ελάχιστα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο χώρο ήταν ένας μισογκρεμισμένος τοίχος, σπασμένες τζαμαρίες και παρατημένα τα μηχανήματα. Το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Με τον ίδιο τρόπο προσπάθησαν να διαρρήξουν πριν από δύο μέρες σούπερ μάρκετ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες το ίδιο συνέβη και στο κατάστημα της Σίνδου. Σε όλες τις περιπτώσεις στόχος ήταν τα χρηματοκιβώτια, αλλά και τα τσιγάρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.