ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επιστολή Δ. Γιαννακόπουλου σε Μπερτομέου: «Αγωγή και μήνυση στον Ολυμπιακό»

1 min read

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέστειλε επιστολή στον Τζόρντι Μπερτομέου με την οποία του ζητά να αναλάβει δράση ως Ευρωλίγκα ενάντια στον Ολυμπιακό για τις συνεχείς επιθέσεις ψεύδους και λάσπης εναντίον του και εναντίον του Παναθηναϊκού.

Επιστολή στον Τζόρντι Μπερτομέου απέστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με την οποία ουσιαστικά δίνει τη δική του απάντηση σε όσα έχουν γίνει μετά το ντέρμπι της Euroleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ουσιαστικά αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει την επιστολή από τη στιγμή που δεν είχε άλλο τρόπο άμυνας απέναντι στη συνεχόμενη λασπολογία και την επίθεση ψεύδους που έχει εξαπολύσει εναντίον του και εναντίον του Παναθηναϊκού η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, για την οποία απορεί και ζητά ουσιαστικά από την Ευρωλίγκα να υπάρξουν κυρώσεις από τη στιγμή που διαρκώς δυσφημεί το άθλημα και τη διοργάνωση με τις ενέργειές της.

Από τα πιο σημαντικά σημεία της επιστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Τζόρντι Μπερτομέου, είναι αυτό στο οποίο τον ενημερώνει πως ήδη έχει καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά του Ολυμπιακού και των νόμιμων εκπροσώπων του. Στην επιστολή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναρωτιέται πως γίνεται αντί στην Ευρωλίγκα να κυνηγούν τους ψεύτες και τους συκοφάντες, καλείται να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός. Παράλληλα, κάνει απόλυτα σαφές πως περιμένει από την Ευρωλίγκα να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες κατά του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, όπως γίνεται γνωστό από την επιστολή, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε στείλει κι άλλη επιστολή προς την Ευρωλίγκα την περασμένη Δευτέρα (12/11), μέσω της οποίας ζητούσε από τη διοργανώτρια αρχή να παρέμβει για τις κινήσεις του Ολυμπιακού. Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναρωτιέται στην επιστολή του προς τον Τζόρντι Μπερτομέου, για ποιο λόγο επανήλθαν τα πρόστιμα από τη στιγμή που κατηγορήθηκε για ένα αδίκημα ασήμαντο, όπως μαρτυρούν και οι 30.000 πρόστιμο που του επιβλήθηκαν για το συγκεκριμένο, το οποίο δεν είναι ικανό να μπορεί να επιφέρει την επαναφορά του συνόλου των ποινών.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητέ κύριε Μπερτομέου,

Με μεγάλη έκπληξη έλαβα τη σημερινή επιστολή σας, από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν πολλές ερωτήσεις.

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα 410.000 ευρώ έχουν επανέλθει, ενώ μου είπατε ρητά ότι μόνο σε περίπτωση σοβαρής παράβασης θα συμβεί αυτό και όχι για ένα μικρό παράπτωμα, όπως ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Πέρα, όμως, από αυτό, μια τέτοια εξαντλητική ποινή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτό που ο ίδιος ο δικαστής έχει αποδεχθεί σαν γεγονός. Δεν έχει αναφερθεί καμία πράξη βίας και ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που έδωσε στα media το φύλλο αγώνα και έστρεψε την προσοχή σε αυτό το συμβάν και όχι σε εμένα! Σε καμία περίπτωση αυτή η ποινή δεν αποτυπώνει τη συναινετική συμφωνία μας να έχουμε μια νέα αρχή με καλή πίστη.

Επιπλέον, είναι εντελώς αντιφατικό το γεγονός ότι τη στιγμή που κατηγορούμε ότι είπα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, είμαι ταυτόχρονα εγκαλούμενος από τον Ολυμπιακό για ακριβώς αντίθετες δηλώσεις. Δεν είναι μόνο παράνομο, είναι και εντελώς παράλογο!!!

Ο Ολυμπιακός σκόπιμα παραποίησε την αλήθεια μέσω δημόσιων ανακοινώσεων, αναφέροντας ότι τον κατηγόρησα πως δωροδόκησε τους δυο διαιτητές του παιχνιδιού!!! Αυτό είναι προϊόν της φαντασίας του Ολυμπιακού και είναι εντελώς αναληθές και παραπλανητικό. Ποτέ δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι ουδέποτε έκανα τέτοιες κατηγορίες εναντίον των διαιτητών και όλα όσα σκόπιμα έχει εξαπλώσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ο Ολυμπιακός, τα οποία είναι μια τεράστια συκοφαντία.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά τις επίσημες δυσφημιστικές ανακοινώσεις του Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού και εναντίον μου, η Ευρωλίγκα θα είχε ήδη ασκήσει κατηγορίες εναντίον τους. Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Ολυμπιακός τολμά να κατηγορήσει δημοσίως και επανειλημμένα τον Παναθηναϊκό και εμένα για μια τέτοια συμπεριφορά, ακόμα και αφού λάβατε τις πρόσθετες δικαστικές μας σημειώσεις τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, με τις οποίες δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα ψέματα που έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα Μέσα! Αντίθετα, όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά ξεκίνησαν νέες διαδικασίες για σοβαρές (!!) παραβάσεις εναντίον των θυμάτων, δηλαδή του Παναθηναϊκού και εμού, για ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΙΣ 9/11/2018 ΜΕ 20.000 ΕΥΡΩ!

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είμαι σε αδιέξοδο όσον αφορά τις επιθέσεις του Ολυμπιακού, καθώς δεν μπορώ να απαντήσω δημοσίως, ώστε να μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και όχι μόνο γνωρίζουν αυτό το γεγονός, αλλά συνεχώς επωφελούνται από αυτό. Περιττό να πω ότι προσωπικά έχω ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες δικαστικές και εξωδικαστικές ενέργειες ενάντια στον Ολυμπιακό για να προστατέψω το όνομα και την προσωπικότητά μου ενάντια σε όλες τις παραπάνω ψευδείς και δυσφημιστικές κατηγορίες από τον τελευταίο, έχω ήδη κάνει μήνυση και υπέβαλα αγωγή εναντίον τους και πιστεύω πραγματικά ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα καταδικάσει τους ενόχους με τον πιο παραδειγματικό τρόπο – όπως και η Ευρωλίγκα.

Τόσο αυτή προς τον Παναθηναϊκό όσο και η προσωπική μου σταθερή δυσφήμιση δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές ούτε από εμένα ούτε, κυρίως, από εσάς. Η Ευρωλίγκα θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει επίσημες διαδικασίες σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες εξαπατητικές ανακοινώσεις του Ολυμπιακού. Ως εκ τούτου, σας ζητώ να με ενημερώσετε εγκαίρως για τις ενέργειες που έχουν ήδη αναληφθεί από την Ευρωλίγκα εναντίον του Ολυμπιακού και των εκπροσώπων του σχετικά με τον Παναθηναϊκό και την προσωπική μου ανεκτίμητη ηθική και υλική ζημία και δηλώνω επίσημα ότι θα βοηθήσω με κάθε δυνατό τρόπο , έτσι ώστε η εικόνα της Ευρωλίγκα να προστατευτεί από μια τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά, όπως αυτή που εμφανίζει ο Ολυμπιακός.

Στην απίθανη περίπτωση που δεν έχει γίνει ακόμη αυτό, σας ζητώ να προχωρήσετε αμέσως με τις δικές σας νομικές ενέργειες για να προστατεύσετε τόσο εμένα όσο και την Ευρωλίγκα.

Πηγή: Leoforos.gr

Δημοσίευση στα Social Media