ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επιστολή αστυνομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού Απορρίπτουμε κάθε είδους διχαστικό διαχωρισμό

1 min read

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά και από την τοποθέτηση του Νίκου Χαρδαλιά στη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, προωθεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στους ένστολους. 

Ένα μέτρο που ήδη έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις, τόσο στους στρατιωτικούς, όσο και στους αστυνομικούς. H Ένωσης Αστυνομικών Βοιωτίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει την πλήρη αντίθεση της στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και στα εκβιαστικά μέτρα με τα υποχρεωτικά rapid test. 

Η ανακοίνωση: 

«Κατόπιν αναφορών σε τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και σε μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με φημολογούμενο επικείμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας ομοφώνως, ανακοινώνει τα κάτωθι:

1. H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας τάσσεται ρητά κατά της επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας.

2. Διαφωνούμε με την υποχρέωση πληρωμής αντιτίμου για τη διενέργεια Rapid Test αποκλείοντας από τους συναδέλφους μας τη δυνατότητα διενέργειας αυτών στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και τις δομές υγείας. Ζητούμε να συνεχιστεί η εκ των πραγμάτων επιτυχημένη, μέχρι σήμερα διαδικασία ελέγχου με τη δωρεάν διάθεση των Self Test στους Αστυνομικούς από τα φαρμακεία χωρίς περαιτέρω οικονομική τους επιβάρυνση καθόσον μηνιαίως καταβάλλουμε τις προβλεπόμενες ασφαλιστικές εισφορές.

3. Ο εμβολιασμός αποτελεί προσωπική υπόθεση του κάθε συναδέλφου.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας αντιτίθεται κατηγορηματικά στη διάκριση των συναδέλφων σε εμβολιασμένους και μη και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τα μέλη της με κάθε κόστος, απορρίπτοντας κάθε είδους διχαστικό διαχωρισμό

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.