ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επιμένει ο Λαζόπουλος: Το… σύστημα θέλει να φιμώσει του «Ράδιο Αρβύλα»

1 min read

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο κωμικός μίλησε για τον κορωνοϊό και τη νέα χρονιά, τις απειλές που τον φόβισαν, τις κρίσεις πανικού που ήταν η έμπνευση για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» και την απώλεια της συζύγου του.

«Βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και σε μια σύγχυση για το τι θα γίνει μετά, αν η νέα χρονιά θα είναι κολαούζος της προηγούμενης». ανέφερε σημειώνοντας πως «με τόσα κέρδη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει άλλη πανδημία», μετά από αυτήν που περνάμε.

Το είχε δηλώσει πρώτα στο Kontra News 10:

Η Παγώνη και οι «Ράδιο Αρβύλα»

«Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ», σημείωσε για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, εξηγώντας ότι θα την σατίριζε αν είχε μια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη», πρόσθεσε και εξήγησε ότι «λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει».

Μιλώντας για τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τόνισε ότι «το σύστημα τους έχει οδηγήσει προς την έξοδο, το θέμα με τον Στάθη τους έχει κάνει κακό».

«Το θέμα με τους “Ράδιο Αρβύλα” είναι ψυχολογικό. Έτσι όπως τους βλέπω δεν νομίζω θα είναι εύκολο να ξεκινήσουν» πρόσθεσε.

«Η μαμά μου μού έλεγε να μην πίνω ποτέ δηλητήρια. Δεν έπεσε λάσπη πάνω μου θεωρώ. Δίπλα μου, πίσω, μπρος μου μπορεί, γιατί ξέρω ποιος είμαι εγώ», υπογράμμισε για τις επιθέσεις που δέχθηκε κατά καιρούς, προσθέτοντας: «Δεν απαντούσα ποτέ στη στιγμή, άφηνα τον χρόνο να λειτουργήσει. Δεν βιάστηκα να απαντήσω με το κότερο, ήρθε το βιβλίο και απαντήθηκε».

Για τις εμμονές της σάτιρας, εξήγησε πως η εμμονή είναι μέρος της σάτιρας και πως ο ίδιος έχει υπάρξει εμμονικός. «Η Μιμή Ντενίση βγήκε σε μια εκπομπή και δοξαζόταν μόνη της. Λέω έλα Θεέ μου, τι έχω χάσει;» πρόσθεσε για το πρόσωπο που βρίσκεται συχνά στο… στόχαστρό του.

Η αποκάλυψη για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» τους εμπνεύστηκε κάπως αναγκαστικά, έπειτα από εντολή ενός γιατρού για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Ανέβαινε η πίεσή μου, πάθαινα κρίσεις πανικού και πήγα σε ένα γιατρό στον Ερυθρό Σταυρό. Εκείνος μου είπε να κατεβάσω την παράσταση, γιατί όποτε κατέβαινα τα σκαλιά ανέβαινε η πίεση. Μου είπε να κάνω τηλεόραση. Στο δρόμο σκεφτόμουν ότι μπορώ να κάνω περισσότερους ρόλους, ίσως 2 ή 3. Όταν μπήκα σπίτι, η Τασούλα διάβαζε τους “Δέκα μικρούς νέγρους” της Αγκάθα Κρίστι. Είπα, δέκα μικροί… Το “Μήτσοι” ήρθε από το όνομα του πατέρα μου και έτσι ξεκίνησε», είπε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στις απειλές που έχει δεχθεί.

«Έχω δεχθεί απειλές, ακόμα και για τη ζωή μου. Προσπάθησαν να με φιμώσουν και όχι μόνο» τόνισε και συμπλήρωσε πως «και να μην θέλεις να φοβηθείς, έχουν τον τρόπο να σε φοβήσουν».

Τέλος, μίλησε και για τη γυναίκα του, την Τασούλα, η οποία τον στήριζε, πάντα με κριτική.

«Ήταν πολύ σκληρή κριτικός απέναντί μου. Η Τασούλα ήταν πιο δυνατή από εμένα. Μετά το θάνατό της ένιωθα να αλλάζω, μου αρέσει να είμαι πιο μόνος μου» κατέληξε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.