ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επιμένει να μην γίνουν παρελάσεις ο Ν.Καπραβέλος – Θα φέρουν έκρηξη κρουσμάτων» -Δεν είπε τίποτα για την συγκέντρωση των Πακιστανών

1 min read

Μπορεί η κυβέρνηση μετά τις έντονες αντιδράσεις να υποχώρησε και να μην απαγόρευσε τελικά την στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, παρόλα αυτά αρκετοί είναι οι «ειδικοί» που διαφωνούν. 

Ανάμεσα τους και ο διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος ο οποίος υποστήριξε ότι οι εορτασμοί και οι παρελάσεις θα προκαλέσουν «έκρηξη των κρουσμάτων».

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έξαρση της νόσου όμως οι συγκεντρώσεις και η υπερμετάδοση θα προκαλέσουν έκρηξη. Έξαρση σημαίνει μια αύξηση που δεν αντέχει το σύστημα αλλά φοβόμαστε έκρηξη αντίστοιχη με του περσινού Νοεμβρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος και πρόσθεσε ότι αυτή την εποχή «δεν έχουμε κλίνη στη ΜΕΘ είμαστε στο 100%.Έρχονται για παράδειγμα 10 άρρωστοι στο Παπανικολάου που θέλουν διασωλήνωση. Τι θα κάνουμε;».

Ο κ. Καπραβέλος επισήμανε ότι εκτός από τη Θεσσαλονίκη «βράζει» από τον κορωνοϊό η Βόρεια Ελλάδα, εξηγώντας ότι «η γιορτή του Πολιούχου και η παρέλαση είναι γιορτή για όλη τη Βόρεια Ελλάδα» και πολλοί πολίτες άλλων νομών παραδοσιακά έρχονταν στη Θεσσαλονίκη για τους εορτασμούς.

«Δηλαδή θα κάνουμε συγκέντρωση τέτοια εποχή; Θα ήταν τρέλα» κατέληξε ο κ. Καπραβέλος.

Φυσικά ο Ν.Καπραβέλος, όπως και οι άλλοι «ειδικοί», δεν είπε κάτι για την συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι Πακιστανοί το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί δεν κολλάει ο κορωνοϊός; 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.