ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επικοινωνιακό… «όπλο» η Αχτσιόγλου Σενάρια για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

1 min read

Βγαίνει μπροστά ενόψει εκλογών η Έφη Αχτσιόγλου. Αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προεκλογική μάχη στο κομμάτι της επικοινωνίας. Ποιοι άλλοι υπουργοί θα την πλαισιώσουν. Άρχισαν και τα σενάρια για το που θα είναι υποψήφια η υπουργός Εργασίας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει στην εκλογική μάχη για τις εθνικές εκλογές η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου καθώς όπως φαίνεται ο ήπιος χαρακτήρας της και ο τεκμηριωμένος λόγος της θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός την συγκεκριμένη στιγμή.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Έφη Αχτσιόγλου θα αναλάβει το κομμάτι της επικοινωνίας καθώς η κυβέρνηση θα στηρίξει ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνιακής της τακτικής στην ανάδειξη των εργασιακών μέτρων που έχει φέρει και τα οποία θεωρεί ότι δεν προβλήθηκαν όσο έπρεπε την προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές.

Μοιραία λοιπόν έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για το που θα πολιτευθεί η Έφη Αχτσιόγλου καθώς όποιος αναλάβει το κομμάτι της επικοινωνίας στη συνέχεια θα βρεθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Σημαντικό ρόλο πάντως στα θέματα επικοινωνίας -σύμφωνα με πληροφορίες- θα έχει και ο Αλέξης Χαρίτσης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προγραμματικής πρότασης που επεξεργάζεται με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιάννη Δραγασάκη.

Αλέξης Χαρίτσης – Έφη Αχτσιόγλου – Φωτογραφία αρχείου InTime News

Εν τω μεταξύ στην Κουμουνδούρου έχουν ξεκινήσει οι καθημερινές συσκέψειςυπό την προεδρεία του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να καθοριστεί η τακτικήπου θα ακολουθηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα, τα συνθήματα που θα προβληθούν καθώς και που θα γίνουν και από ποιους οι περιοδείες της προεκλογικής περιόδου.

Χθες υπήρξε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής όπου ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Νίκος Παππάς και η Έφη Αχτσιόγλου συζήτησαν και καθόρισαν τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει το κόμμα με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ καθώς θεωρούν ότι η κρίση μπορεί να λειτουργήσει τη συγκεκριμένη στιγμή υπέρ του κυβερνώντος κόμματος. Η προσέλκυση δυνάμεων από την ίδια δεξαμενή των κεντροαριστερών ψηφοφόρων «προαναγγέλλει» ωστόσο μια σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στα δυο κόμματα καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Οι ίδιοι άνθρωποι επεσήμαναν πάντως ότι η στάση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έχει αλλοπρόσαλλο χαρακτηριστικά καθώς από την μία πήρε με τον τρόπο της αποστάσεις από τις πολιτικές επιλογές του Ευάγγελου Βενιζέλου από την άλλη εμφανίζεται –τουλάχιστον για την ώρα- να κινείται επάνω στην ίδια γραμμή.

Όπως έλεγαν μάλιστα κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες για αυτό το λόγο δεν θα σταματήσουν να ρωτούν συνεχώς την Φώφη Γεννηματά εάν θα συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.