ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επικίνδυνη προβοκάτσια από την Τουρκία Κατηγορούν την Ελλάδα ότι σκότωσε Αφγανό στον Έβρο!

1 min read

Αιχμή του δόρατος για την Άγκυρα το μεταναστευτικό – Προσπάθεια να ξεσηκώσει τους λαθρομετανάστες!

Κάτι παραπάνω από «θερμό» αναμένεται το καλοκαίρι, με την Άγκυρα να έχει αποφασίσει την κλιμάκωση. Αυτή ακριβώς την επιλογή της αποδεικνύει και το νέο περιστατικό προπαγάνδας που επιχειρεί να στήσει, εργαλειοποιώντας ακόμη μια φορά το μεταναστευτικό.

Έτσι εδώ και λίγη ώρα τα τουρκικά Μέσα, με πρώτο το DHA, μεταδίδουν ότι η ελληνική πλευρά πυροβόλησε και σκότωσε Αφγανό λαθρομετανάστη, κοντά στα σύνορα της Αδριανούπολης, κοντά στο χωριό Alibey.

Το δε CNN Turk αναφέρει ότι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ εναντίον ομάδας ατόμων από το Αφγανιστάν που προσπαθούσε να περάσει παράνομα τα σύνορα προς Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα των δήθεν ελληνικών πυροβολισμών αναφέρουν ότι έχασε τη ζωή του ένα άτομο και άλλα οκτώ τραυματίστηκαν σοβαρά.

Τα τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι ο Αφγανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Uzunköprü, όμως η κατάσταση της υγείας του ήταν βαριά και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Εκεί σταματάνε και οι όποιες πληροφορίες επικαλούνται ότι έχουν.

Διαψεύδουν οι ελληνικές Αρχές και «μιλάνε» για προπαγάνδα

Οι ελληνικές Αρχές που ενημερώθηκαν για τα όσα διακινούν τα τουρκικά Μέσα, διαψεύδουν απόλυτα την ύπαρξη τέτοιου περιστατικού, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως τόσο σοβαρό περιστατικό δεν προκύπτει από πουθενά.

Δεν υπήρξε ποτέ περιστατικό με πυροβολισμούς στον Έβρο, ενώ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η «είδηση» εκ Τουρκίας, προχώρησε σε έρευνα στην οποία διαπιστώθηκε πως κανένα τέτοιο περιστατικό δεν συνέβη. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά λένε οι ελληνικές Αρχές πρόκειται για καραμπινάτη τουρκική προπαγάνδα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.