ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επιχειρηματική απόβαση των Τούρκων σε Ευρωπαϊκό έδαφος

1 min read

Ιδιαίτερα δραστήριες αποδεικνύονται το τελευταίο διάστημα οι τουρκικές εταιρείες κατασκευής οχημάτων και ανταλλακτικών, αφού μια από αυτές, η Kibar Holding, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει μια νέα παραγωγική μονάδα στην Ευρώπη.

Η Kibar Holding είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ανταλλακτικών στην Τουρκία, η οποία παρέχει τα ανταλλακτικά της ήδη στα εργοστάσια της Hyundai, της Mercedes, της Ford και της Karsan Otomotiv στη χώρα.

Μάλιστα, ειδικά στην περίπτωση της Hyundai, το εργοστάσιο στο Ιζμίτ (Νικομήδεια) όπoυ κατασκευάζονται τα Hyundai i10 και i20, κατέχεται κατά 70% από τη Hyundai και κατά 30% από την Kibar, αποδεικνύοντας τη δυναμική της τούρκικης εταιρείας.

Πλέον, πιστή στο πρόσφατο «πνεύμα» ανάπτυξης ειδικά στο κομμάτι της αυτοκινητοβιομηχανίας που τρέχει τα τελευταία χρόνια ο πρωθυπουργός της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, (με αποκορύφωμα βέβαια το πρώτο τουρκικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο TOGG), η Kibar ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Προς το παρόν δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για το που και πότε θα κατασκευαστεί αυτό το εργοστάσιο, ωστόσο σαν μια πρώτη κίνηση ο CEO της εταιρείας, Haluk Kayabasi, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 40 εκατ. ευρώ σε μια νέα τεχνολογία εξέλιξης και παραγωγής καθισμάτων για ελαφρά και βαρέα οχήματα.

Η Kibar αυτή τη στιγμή εξειδικεύεται στην παραγωγή καθισμάτων και των αναρτήσεών τους, προφυλακτήρων, πορτών και πινάκων οργάνων για διάφορους τύπους οχημάτων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.