ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Επιδρομή» εφοριακών στο εστιατόριο της Μυκόνου με τα «χρυσά» καλαμαράκια!

1 min read

Η είδηση ότι ο εστιάτορας χρέωσε 836 ευρώ παρέα Αμερικανών τουριστών για… 6 πιάτα καλαμαράκια, σαλάτες και μπύρες, έκανε το γύρο του κόσμου.

Κι αυτό γιατί, ένας από αυτούς τους τουρίστες, περιέγραψε την εμπειρία του στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor που παρακολουθούν ταξιδιώτες από ολόκληρο τον πλανήτη.

Η φωτογραφία της παραγγελίας, σχολιάστηκε και έγινε θέμα στα ΜΜΕ και… φυσικά έφτασε και στους ελεγκτές της ΑΑΔΕ που αποφάσισαν να πάνε για έλεγχο στην εν λόγω επιχείρηση.

Τι βρήκαν λοιπόν στο εστιατόριο, στον Πλατύ Γιαλό; Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκαν ούτε μία, ούτε δύο αλλά… δώδεκα φορολογικές παραβάσεις!

Σα να μην έφτανε δηλαδή το… κέρδος – μαμούθ του εστιάτορα –που πούλαγε «χρυσά» τα καλαμάρια, τις σαλάτες και όλα τα κατά τα άλλα κοινά ελληνικά πιάτα του καλοκαιριού– φαίνεται όπως δείχνουν τα στοιχεία, ότι ήθελε να αποφύγει και την εφορία.

Μένει να γίνουν περισσότερα στοιχεία γνωστά για τις φορολογικές παραβάσεις του αλλά… και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις που θα έχει, από όλη αυτή την ιστορία που, αν μη τι άλλο, κάνει τη χώρα διεθνώς ρεζίλι.

Για την ιστορία, θυμίζουμε πάντως, ότι ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα πεπραγμένα του, λέγοντας ότι απευθύνεται «σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία»….

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.