ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επίδομα ενοικίου Φαίνεται πως είναι παραπάνω από ένας ή δυο οι υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

1 min read

Φαίνεται πως είναι παραπάνω από ένας ή δυο οι υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που λάμβαναν επίδομα ενοικίου, καθώς μετά το ζεύγος Ράνια Αντωνοπούλου- Δημήτρη Παπαδημητρίου, που αποχώρησαν αμφότεροι από την κυβέρνηση μετά τον σάλο, και οι Δημήτρης Μάρδας, Κωνσταντίνος Φωτάκης και Παναγιώτης Σγουρίδης έλαβαν επιδότηση ενοικίου.

Κώστα Φωτάκη, αναπληρωτή υπουργό Παιδείας (Σεπτέμβριος 2015 έως σήμερα), ο οποίος είχε διατελέσει και αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού (Ιανουάριο 2015-Αυγουστο 2015), δηλαδή την πρώτη περίοδο των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έλαβε ένα κονδύλι 5.000 ευρώ ως επιδότηση ενοικίου.

Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος είχε διατελέσει αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ (Ιανουάριος 2015-Αύγουστος 2015) και υφυπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 2015- Νοέμβριο 2016). ο κ.Μαρδας, στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, έκανε αίτηση και το έλαβε στις 25 Απριλίου 2016 και έτσι 8 μήνες αργότερα εγκρίθηκε η δαπάνη. Μάλιστα φέρεται να είναι και ένα από τα πρόσωπα πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίμαχη διάταξη.

Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος είχε διατελέσει υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Ιανουάριος 2015 -Ιούλιος 2015) και υφυπουργός Υποδομών (Σεπτέμβριος 2015-Φεβρουάριο 2016).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Φωτάκης σε παρέμβαση του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ  αρνήθηκε ότι έλαβε το επίδομα ενοικίου, αφού όπως είπε έγινε αίτηση, αλλά δεν έλαβε ποτέ τα χρήματα, αφού όπως είπε διαμένει στο σπίτι του γιού του στην Αθήνα.

eleftherostypos

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.