ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Επιδημία» οι αρνητές γονείς – Πατέρας απείλησε ότι θα πάει με καραμπίνα στο σχολείο

1 min read

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό με γονέα αρνητή του κοροναϊού. Σύμφωνα με το peloponissos.gr, ο περιφερειακός διευθυντής της Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, αποκάλυψε ότι αρνητής γονιός απείλησε πως θα πάει στο σχολείο με… καραμπίνα και θα σκοτώσει την διευθύντρια!

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής Εκπαίδευσης ανέφερε: «Είχαμε έναν πατέρα στην Ηλεία, που πήρε τον διευθυντή εκπαίδευσης και απειλούσε ότι θα πάει να πάρει την καραμπίνα και θα σκοτώσει τη διευθύντρια του σχολείου που πηγαίνει το παιδί του, επειδή του είπε ότι έχει κορονοϊό. Ο γονιός υποστήριζε ότι έχει απλή γρίπη. Δεν υλοποίησε την απειλή, αλλά αντιλαμβάνεστε την όλη αναστάτωση. Αντί οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στους μαθητές τους και στην ασφαλή λειτουργία των σχολείων, έχουν και όλο αυτό το αρνητικό κλίμα», τόνισε.

Ο κ. Γιαννόπουλος, ανέφερε ότι οι αντιεμβολιαστές και οι αρνητές γονείς υπονομεύουν την εκπαιδευτική διαδικασία και την συλλογική προσπάθεια των εκπαιδευτικών να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι απίστευτες απαιτήσεις των αρνητών

«Είναι ενοχλητική η συμπεριφορά ορισμένων γονέων του αντιεμβολιαστικού κινήματος, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν το δικό τους. Προσεγγίζουν γονείς, στέλνουν έγγραφα στους διευθυντές και τους ζητούν να μην κάνουν ιατρικές πράξεις», ανέφερε ο διευθυντής Εκπαίδευσης, περιγράφοντας την κατάσταση που βιώνουν οι εκπαιδευτικοί από ορισμένους «ψεκασμένους» γονείς, οι οποίοι, μετά τις μηνύσεις, φαίνεται πως πέρασαν και στις απειλές με πιθανή χρήση όπλου!

«Φτάσαμε να απαγορεύουν ορισμένοι να πιάσει ο δάσκαλος το μέτωπο ενός παιδιού, να δει αν έχει πυρετό ή να του βάλει θερμόμετρο ή να του δώσει ένα ντεπόν, ή να του περιποιηθεί ένα ελαφρύ τραύμα, όπως πάντα κάνουμε στα σχολεία; Αυτά δεν είναι ιατρικές πράξεις. Υπάρχουν παντού διάσπαρτα και στους τρεις νομούς τέτοια περιστατικά. Ευτυχώς, εμείς εδώ δεν έχουμε κανένα εκτεταμένο κύμα και δεν είχαμε και προσαγωγές εκπαιδευτικών», τόνισε ο διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, εμβρόντητος και ο ίδιος από αυτά που διαδραματίζονται στα σχολεία, εν μέσω πανδημίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.