ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά σε Αχαΐα, Αγρίνιο και Σέρρες 17 συλλήψεις

1 min read

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά, που διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό στο κεφάλι, από σφαίρα αστυνομικού, του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό «την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας», όπως αναφέρει του Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Οι σημερινές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Αχαΐας, του Αγρινίου και των Σερρών, όπου συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα, ενώ μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και δύο οχήματα.

Αναλυτικά:

Στην Αχαΐα, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 27 οικίες και προσήχθησαν 24 άτομα.

Συνελήφθησαν 13 άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, μη έκδοσης Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας καθώς και την νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Κατασχέθηκαν 3,5 γραμμάρια κάνναβης και βεβαιώθηκαν 28 παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Στο Αγρίνιο, προσήχθησαν επτά άτομα και συνελήφθη ένα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο. Επιπλέον, ελέγχθηκαν 25 οχήματα και βεβαιώθηκε μία παράβαση Κ.Ο.Κ..

Στις Σέρρες, συνελήφθησαν τρία άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθειας, εξύβρισης, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας καθώς και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 2 οχήματα.

Από της ΕΛ.ΑΣ τονίζεται ότι «οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.