ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

΄Επεσαν τα πρώτα “γιούχα” στον Μητσοτάκη

1 min read

Η εποχή που παρουσιάζαν τον Μητσοτάκη σαν… μωϋσή, που θα βγάλει τον ελληνικό λαό χωρίς να βραχεί από την Ερυθρά θάλασσα, τέλειωσε όπως όλα δείχνουν.

Με αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» κάτοικοι της Καρδίτσας τον πρωθυπουργό με αφορμή τις καταστροφές από τον κυκλώνα «Ιανό».  Μετά τη σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με τοπικούς φορείς στο Δημαρχείο της πόλης, και κατά την έξοδο του από αυτό, συγκεντρωμένοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν σε έντονο ύφος την κυβέρνηση, φωνάζοντας μεταξύ άλλων «παραιτηθείτε» και «ντροπή σας», ενώ κάποια στιγμή χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας και της ΟΠΚΕ, προκειμένου οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες να μην πλησιάσουν τον κ. Μητσοτάκη.

Αγανακτισμένοι από τα τεράστια προβλήματα της καταστροφικής θεομηνίας, πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη συνοδεία του πρωθυπουργού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, αφού τους απώθησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να αλλοιώσει την πραγματικότητα και έτσι προσπαθεί να περάσει στα ΜΜΕ ότι αυτοί που αποδοκίμασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έβγαλε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”. Και προσπαθούν να στήσουν επεισόδια με γνωστούς στις τοπικές κοινωνίες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις γνήσιες αγωνίες των πολιτών. Όμως το 2020 δεν είναι 2014. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.