ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έπεσαν οι μάσκες, ο Schwab του Great Reset αποκαλύπτεται: Η Κίνα είναι το κράτος πρότυπο για τον πλανήτη

1 min read

Το ολοκληρωτικό μοντέλο της Κίνας προκρίνει ως το καταλληλότερο για τον κόσμο,  ο ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab.
Σε συνέντευξή του σε κινεζικό μέσο ενημέρωσης διακήρυξε ότι η Κίνα αποτελεί «πρότυπο» για τα άλλα έθνη.
Ο Schwab, 84 ετών, έκανε αυτά τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Tian Wei του CGTN στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της APEC την περασμένη εβδομάδα στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.
Ο Schwab είπε ότι σέβεται τα «τεράστια» επιτεύγματα της Κίνας στον εκσυγχρονισμό της οικονομίας της τα τελευταία 40 χρόνια.
«Νομίζω ότι είναι ένα πρότυπο για πολλές χώρες», είπε ο Schwab, προτού επιβεβαιώσει ότι πιστεύει ότι κάθε χώρα πρέπει να πάρει τις δικές της αποφάσεις σχετικά με το σύστημα που θέλει να προσαρμοστεί.

Μηδενικές ελευθερίες για το μέλλον

«Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιβολή συστημάτων.
Αλλά το κινεζικό μοντέλο είναι σίγουρα ένα πολύ ελκυστικό μοντέλο για αρκετές χώρες» δήλωσε ο Schwab αναφερόμενος σε μία χώρα με μηδενικές ελευθερίες, σύστημα κοινωνικής πίστωσης και συνεχούς κρατικής επιτήρησης.
Είναι ένα μοντέλο το οποίο έχουν υιοθετήσει οι μεγάλες οικονομικές ελίτ του πλανήτη καθώς θεωρούν πως υπάρχει πλεονάζον εργατικό δυναμικό το οποίο δεν χρειάζεται πια λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης και θα πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να τεθούν υπό έλεγχο και να έχουν μόλις τα απαραίτητα για να επιβιώνουν.
Το 2019, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ίδιας της Κίνας, 11 εκατομμύρια έχουν φύγει και μετακόμισαν σε άλλες χώρες απλώς για να ξεφύγουν από αυτό, με περίπου το ένα τρίτο να έρχεται στις ΗΠΑ.
Η Κίνα έχει το τρίτο υψηλότερο ποσοστό παγκόσμιας μετανάστευσης μετά την Ινδία και το Μεξικό.

Great Reset

Ο οργανισμός του Schwab έχει διεισδύσει στη βιομηχανία, μερικές φορές με πραγματικά νομισματικά συμφέροντα και επηρέασε πολλούς άλλους να προσαρμόσουν τον «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων μερών».
Επίσης επηρέασε πολλούς να προσαρμοστούν σε αυτό που ονομάζεται παγκόσμια «επαναφορά» Great Reset, αναφέρει το Summit News.
Όλοι τους βέβαια αντιμετωπίζουν τον κυβερνητικό έλεγχο που προκαλεί η «απειλή» της υπερθέρμανσης του πλανήτη, που δεν βασίζεται σε πραγματικά επιστημονικά δεδομένα.

www.bankingnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.