ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Επεκτείνεται έως το τέλος του 2020 το επίδομα των €534

1 min read

Αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλουν οι εργοδότες από τις αρχές Νοέμβρη, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι τα 534 ευρώ για τις αναστολές συμβάσεων του Οκτωβρίου. Επέκταση του μέτρου τουλάχιστον έως το τέλος του έτους σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Μόνιμο χαρακτήρα τείνει να προσλάβει το μέτρο της αναστολής συμβάσεων, καθώς όσο τα κρούσματα της πανδημίας Covid-19 αυξάνονται, η κυβέρνηση προχωρά στην επέκταση του μέτρου που στηρίζει επιχειρήσεις και εργαζόμενους, χορηγώντας 534 ευρώ για κάθε εργαζόμενο, ανά μήνα, εφόσον η σύμβασή του παραμένει «παγωμένη». Για τον Οκτώβριο, το μέτρο αφορά επιχειρήσεις που ανήκουν σε 72 ΚΑΔ, για εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί έως και τη 15η Σεπτεμβρίου.

Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ προσδιορίζει τη διαδικασία και περιλαμβάνει στη λίστα με τους πληττόμενους ΚΑΔ για τον Οκτώβριο, που έχουν δυνατότητα προσφυγής στο μέτρο των αναστολών, τις επιχειρήσεις τουρισμού (ξενοδοχεία, καταλύματα), επισιτισμού, αθλητισμού, πολιτισμού και μεταφορών καθώς και άλλες που ανήκουν σε πληττόμενους ΚΑΔ, όπως κατασκευή γούνινων ειδών κ.α.

Περισσότερα στο Euro2day

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.