ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΟΠΥΥ: Nέες οδηγίες εγγραφής στον Φάκελο Ασφάλισης Υγείας – Δείτε πως θα εγγραφείτε

1 min read

Σε υποχρεωτική εγγραφή στον Φάκελο Ασφάλισης Υγείας (ΦΑΥ) θα πρέπει να προχωρήσουν όλοι οι ασφαλισμένοι, σύμφωνα με νέες οδηγίες του ΕΟΠΥΥ. Δείτε πως θα αποκτήσετε πρόσβαση στον προσωπικό σας ΦΑΥ…

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και μετά την κατάργηση των βιβλιαρίων υγείας, ο ΕΟΠΥΥ ενισχύει την χρήση του προσωπικού Φακέλου Ασφάλισης Υγείας (ΦΑΥ).

Μετά την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ΦΑΥ και των στοιχείων που παρέχει προς τους ασφαλισμένους, τίθεται σε λειτουργία μία νέα υπηρεσία πιστοποίησης του ασφαλισμένου.

Μέσω του ΦΑΥ οι ασφαλισμένοι έχουν πλέον πρόσβαση σε στοιχεία για το σύνολο των νοσηλειών, των υπηρεσιών υγείας, των υλικών, των νόσων και διαγνώσεων που υπάρχουν καταγεγραμμένες στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΕΟΠΥΥ.

Επίσης, οι ασφαλισμένοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέγουν τον τρόπο που θα προμηθεύονται τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ), εάν δηλαδή επιθυμούν να τα λαμβάνουν από τα Φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ (όπως ίσχυε έως σήμερα), ή από τα φαρμακεία της γειτονιάς του, τα οποία θα συμμετέχουν στην διαδικασία διάθεσης ΦΥΚ.

Δείτε τις οδηγίες εγγραφής στον ΦΑΥ από τον ΕΟΠΥΥ, στο iatropedia.gr

Δημοσίευση στα Social Media