ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εντυπωσιακό θέαμα αναμένεται να προσφέρουν σήμερα δύο Rafale θα πετάξουν σήμερα πάνω από την Ακρόπολη – Θα σχηματίσουν τα χρώματα της Ελλάδας

1 min read

Εντυπωσιακό θέαμα αναμένεται να προσφέρουν σήμερα δύο γαλλικά αεροσκάφη Rafale, τα οποία θα κάνουν μια αποχαιρετιστήρια πτήση πάνω από την Ακρόπολη. 

Η εν λόγω πτήση θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 10:40 και οι έμπειροι πιλότοι θα σχηματίσουν τα χρώματα της Ελλάδας που έχει η γαλανόλευκη.

Τα αεροσκάφη Rafale είναι γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη 4ης γενιάς.Τα εν λόγω πολεμικά αεροσκάφη έχουν κατασκευαστεί από την Dassault Aviation.Το αεροσκάφος Rafale όπως αναφέρει η wilkipedia είναι επιχειρησιακό με τη Γαλλική Αεροπορία και το Γαλλικό Ναυτικό, σε ρόλους αεροπορικής υπεροχής και κρούσεως.

  • Το Rafale είναι δικινητήριο μαχητικό πολλαπλού ρόλου ενώ είναι σε θέση να εκτελεί ταυτόχρονα αποστολές διαφορετικού τύπου, όπως εναέριας υπεροχής, κρούσης, αναγνώρισης κλπ.
  • Επίσης, έχει σχεδιαστεί από απόψεως σχήματος και υλικών κατασκευής ώστε να έχει όσο το δυνατόν χαμηλότερο ίχνος ραντάρ.
  • Συγχρόνως, το αεροσκάφος Rafale φέρει το ραντάρ RBE2 της Thales, το οποίο είναι σε θέση να ιχνηλατεί ταυτόχρονα πολλαπλούς στόχους στον αέρα. Επίσης, μπορεί να δημιουργεί τρισδιάστατους χάρτες εδάφους για πλοήγηση ή στοχοποίηση σε πραγματικό χρόνο. Τέλος, εφόσον απαιτείται από την αποστολή, το μαχητικό Rafale έχει την ικανότητα να ιχνηλατήσει ένα στόχο και να εξαπολύσει πύραυλο αέρος-αέρος χωρίς να χρειαστεί να αποκαλύψει τη θέση του,

Το ακροβατικό σμήνος της Γαλλικής Αεροπορίας «Patrouille de France», είχε πάρει μέρος στο «Athens Flying Week».Να σημειωθεί πως περισσότεροι από 8.000 θεατές είχαν βρεθεί στην Τανάγρα για να θαυμάσουν από κοντά τις πτητικές δυνατότητες του γαλλικού μαχητικού αεροσκάφους Rafale ενώ επίσης είχαν τη χαρά να θαυμάσουν τις εντυπωσιακές εναέριες «χορογραφίες» των Patrouille de France και των Saudi Hawks.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.